Arş. Gör. Dr. AYKUT GÖKTUĞ SOYLU
- Yöksis ID 248507
- Researcher ID
- ORCID ID 0000-0002-7402-2291
- Scopus ID
- Scholar ID 7WY4hAMAAAAJ
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm İşletmeciliği
Son 5 Makale
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Journal of multidisciplinary academic tourism, vol. 8, no. 1, pp. 27–38 Link 2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN ÇOKLU ZEKÂ PROFİLLERİNİN İNCELENMESİ (INVESTIGATION OF MULTIPLE INTELLIGENCE PROFILES OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS STUDENTS)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 4, pp. 1608–1618 Link 2023
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 1, pp. 151–167 Link 2021
Gastronomi ve Yumuşak Güç: İstanbul Restoranlarının Analizi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness, vol. 4, no. 1, pp. 43–57 Link 2021
İklim Değişikliği ve Gıda Güvenliği Konulu Hakem Denetimli Makalelerin Bibliyometrik Profili
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 2, pp. 1589–1602 Link 2021
Journal of multidisciplinary academic tourism, vol. 8, no. 1, pp. 27–38 Link 2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN ÇOKLU ZEKÂ PROFİLLERİNİN İNCELENMESİ (INVESTIGATION OF MULTIPLE INTELLIGENCE PROFILES OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS STUDENTS)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 4, pp. 1608–1618 Link 2023
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 1, pp. 151–167 Link 2021
Gastronomi ve Yumuşak Güç: İstanbul Restoranlarının Analizi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness, vol. 4, no. 1, pp. 43–57 Link 2021
İklim Değişikliği ve Gıda Güvenliği Konulu Hakem Denetimli Makalelerin Bibliyometrik Profili
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 2, pp. 1589–1602 Link 2021
Son 5 Bildiri
İslamiyet Öncesi Türk Destanlarında Yemek Kültürü
EUROASIA International Congress on Scientific Researches and Recent Trends-10 (16.02.2023 - 17.02.2023) Link 2023
Coğrafi İşaretli Yemeklerdeki Baharat Kullanımının İncelenmesi
GANUD-3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul (06.05.2022 - ) Link 2022
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019
Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi Üzerine Bir Literatür İncelemesi
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019) Link 2019
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ VE ORGANİK GIDALAR ÜZERİNE MERSİN ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR TUTUM ÇALIŞMASI
19. Ulusal Turizm Kongresi (17.10.2018 - 21.10.2018) Link 2018
EUROASIA International Congress on Scientific Researches and Recent Trends-10 (16.02.2023 - 17.02.2023) Link 2023
Coğrafi İşaretli Yemeklerdeki Baharat Kullanımının İncelenmesi
GANUD-3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, May 6-8, 2022 Istanbul Gedik University, Istanbul (06.05.2022 - ) Link 2022
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019
Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi Üzerine Bir Literatür İncelemesi
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019) Link 2019
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ VE ORGANİK GIDALAR ÜZERİNE MERSİN ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR TUTUM ÇALIŞMASI
19. Ulusal Turizm Kongresi (17.10.2018 - 21.10.2018) Link 2018