User profile picture

Öğr. Gör. Dr. YUNUS DOĞAN



  • Yöksis ID 358856
  • Researcher ID
  • ORCID ID 0000-0003-3145-8404
  • Scopus ID
  • Scholar ID uD1TikQAAAAJ&h
  • E-posta yunusdogan@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 16976

Birim

ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği

17

MAKALE

Detay

4

BİLDİRİ

Detay

0

PROJE

Detay

0

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Examining E-Holiday Purchase Behavior through Technology Acceptance Model and FoMO
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, vol. , no. 2, pp. 23–32 Link 2024
Evaluation of Factors Hindering Participation in Leisure and Recreational Activities in Tourism Destinations
Turismo y Sociedad, vol. 36, no. , pp. 49–67 Link 2024
Digitalization in the Tourism Sector and Future Trends
Tourist Destination, vol. 2, no. 2, pp. 17–26 Link 2024
The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province
Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33 Link 2024
BİREY-ÖRGÜT UYUMUNUN İŞ TATMİNİNE ETKİSİNDE YÖNETİCİLERİN İLETİŞİM BECERİLERİNİN ARACILIK ROLÜ: KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 23, no. 91, pp. 963–977 Link 2024

Son 5 Bildiri

Mersin'in İnanç Turizm Potansiyeli: Yerel Halkın Bakış Açılarının Değerlendirilmesi
II. MEZOPOTAMYA İNANÇ VE KÜLTÜR TURİZMİ KONGRESİ (05.12.2024 - 07.12.2024) Link 2024
SON ŞANS TURİZMİ VE KÜLTÜREL MİRAS: BİR DENEYİM VE KORUMA DENGESİ
II. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCİENTİFİC RESEARCHES AND İNNOVATİON CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024
Yöresel Amasya Yemeklerinin Kırsal Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi
I. INTERNATİONAL TOURİSM AND CULINARY CONFERENCE (27.10.2022 - 28.10.2022) Link 2022
Sanal Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik ve Metaverse Teknolojilerinin Turizm Sektörünün Geleceği Açısından Değerlendirilmesi
I. INTERNATİONAL TOURİSM AND CULINARY CONFERENCE (27.10.2022 - 28.10.2022) Link 2022