Gastroekonomi
Bölüm: Gıda Ekonomisi ve Pazarlama, Sayfa: 97–109
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2024
Bilimsel Kitap
978-605-254-991-9
Tabiat Turizmi
Bölüm: TRAKYA BAĞ ROTASINI ZİYARET EDEN TURİSTLERİN GÖRÜŞLERİNİN TRIPADVISOR ÜZERİNDEN ANALİZİ, Sayfa: 372–379
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ,COŞKUN Simge,SORMAZ ÜMİT
2024
Bilimsel Kitap
978-605-254-974-2
Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Aydınlık Yüzü
Bölüm: Öz-Yeterlilik Algısı, Sayfa: 154–173
SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2023
Bilimsel Kitap
978-605-254-836-3
Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri
Bölüm: Alkollü ve Alkolsüz İçecekler, Sayfa: 411–446
GÜLER OZAN, SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2023
Bilimsel Kitap
978-625-6822-56-6
Yemeğin Kültürel Temelleri
Bölüm: Yemek ve Tekno-Kültür, Sayfa: 143–157
SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2022
Bilimsel Kitap
978-605-254-705-2,
Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Karanlık Yüzü
Bölüm: Presenteeism ve Absenteeism, Sayfa: 141–164
SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2022
Bilimsel Kitap
978-605-254-662-8
Otel İşletmelerinin Yönetimi Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları
Bölüm: Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Bölümü ve Yönetimi, Sayfa: 39–69
ŞİMŞEK NESLİHAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2020
Bilimsel Kitap
97860525429896052542985
OTEL İŞLETMELERİNİN YÖNETİMİ Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları
Bölüm: Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Bölümü ve Yönetimi, Sayfa: 39–68
ŞİMŞEK NESLİHAN, SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2020
Ders Kitabı
9786052542989
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Bölüm: Gastronomi Turizminde Permakültür Çiftlikleri, Sayfa: 481–489
AKDAĞ GÜRKAN,SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2018
Bilimsel Kitap
978-605-2323-67-0