Dr. Öğr. Üyesi ABDULLAH AKMAZ
- Yöksis ID 260066
- Researcher ID JVZ-8601-2024
- ORCID ID 0000-0002-5858-3144
- Scopus ID 58604875400
- Scholar ID 0HfyGX8AAAAJ
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI
TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği
Turizm
Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği
Son 5 Makale
Helal Konseptli Otel İşletmelerini Tercih Eden Müşterilerin Şikâyet ve Memnuniyetlerinin Değerlendirilmesi: Halalbooking.com Müşteri Yorumları (2019-2023)
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. 35, pp. 411–434 Link 2024
A research to determine the effect of entrepreneurship attitude and education on entrepreneurial intention
Elsevier BV, vol. 34, no. 2, pp. 100475–8 Link 2023
MEVLEVİLİK ve MEVLEVİ MUTFAĞINDAKİ BAZI RİTÜELLER
International Academic Social Resources Journal, vol. 6, no. 28, pp. 1202–1207 Link 2021
A Research To Determine The Expectations of Consumers From Halal Concept Hotel Operations In The Covid-19 Process
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry, vol. 12, no. 9, pp. 1057–1075 Link 2021
Helal Konseptli Otel İşletmelerinde Yaşanan Hizmet Başarısızlıkları ile Hizmet Telafi Stratejilerinin Tespiti ve Çözüm Önerileri: Nitel Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 1079–1101 Link 2021
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. 35, pp. 411–434 Link 2024
A research to determine the effect of entrepreneurship attitude and education on entrepreneurial intention
Elsevier BV, vol. 34, no. 2, pp. 100475–8 Link 2023
MEVLEVİLİK ve MEVLEVİ MUTFAĞINDAKİ BAZI RİTÜELLER
International Academic Social Resources Journal, vol. 6, no. 28, pp. 1202–1207 Link 2021
A Research To Determine The Expectations of Consumers From Halal Concept Hotel Operations In The Covid-19 Process
Turkish Online Journal of Qualitative Inquiry, vol. 12, no. 9, pp. 1057–1075 Link 2021
Helal Konseptli Otel İşletmelerinde Yaşanan Hizmet Başarısızlıkları ile Hizmet Telafi Stratejilerinin Tespiti ve Çözüm Önerileri: Nitel Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 1079–1101 Link 2021
Son 5 Bildiri
Gastronomik Kimlik Oluşturmada Gaziantep Fıstığının Kullanımı Üzerine Nitel Bir Araştırma
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) 2024
HELAL GIDA ALANINDA YAPILMIŞ ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZ YÖNTEMİYLE İNCELENMESİ
3 rd INTERNATIONAL HALAL (MUSLIM-FRIENDLY) TOURISM CONGRESS (10.05.2024 - ) 2024
İhtiyaçlar ve Rekreasyon İlişkisinin İncelenmesi
4. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi (24.11.2022 - 27.11.2022) Link 2022
BORSA İSTANBUL’DA İŞLEM GÖREN BAZI OTEL VE LOKANTA İŞLETMELERİNİN KARLILIK ANALİZİ: 2013-2017 YILLARI BİLANÇO VERİLERİNE GÖRE BİR ARAŞTIRMA
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (Rural Tourism) (19.04.2019 - 20.04.2019) 2019
Turizm Eğitimi Alan Son Sınıf Öğrencilerinin İş Bulamama Kaygısını Belirlemeye Yönelik Görgül Bir Araştırma
3. İnternational Congress On Future Of Tourism (26.09.2019 - 28.09.2019) 2019
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) 2024
HELAL GIDA ALANINDA YAPILMIŞ ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZ YÖNTEMİYLE İNCELENMESİ
3 rd INTERNATIONAL HALAL (MUSLIM-FRIENDLY) TOURISM CONGRESS (10.05.2024 - ) 2024
İhtiyaçlar ve Rekreasyon İlişkisinin İncelenmesi
4. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi (24.11.2022 - 27.11.2022) Link 2022
BORSA İSTANBUL’DA İŞLEM GÖREN BAZI OTEL VE LOKANTA İŞLETMELERİNİN KARLILIK ANALİZİ: 2013-2017 YILLARI BİLANÇO VERİLERİNE GÖRE BİR ARAŞTIRMA
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (Rural Tourism) (19.04.2019 - 20.04.2019) 2019
Turizm Eğitimi Alan Son Sınıf Öğrencilerinin İş Bulamama Kaygısını Belirlemeye Yönelik Görgül Bir Araştırma
3. İnternational Congress On Future Of Tourism (26.09.2019 - 28.09.2019) 2019