
Prof. Dr. DİLEK ATÇI
- Yöksis ID 14253
- Researcher ID P-9241-2015
- ORCID ID 0000-0002-5541-9584
- Scopus ID 57073922700
- Scholar ID i-8ZdPoAAAAJ
- E-posta dilek@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 13964
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
REKREASYON YÖNETİMİ ANABİLİM DALI
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
REKREASYON YÖNETİMİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Rekreasyon Yönetimi
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Rekreasyon Yönetimi
Son 5 Makale
Geçmişten günümüze gastronomi akımlarının toplumsal değişimler açısından değerlendirilmesi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 3, no. 1, pp. 69–81 Link 2024
The Effect of Interpretation Performance of Tour Guides on Memorable Tour Experiences and Behavioural Intentions
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi-ATA, vol. 4, no. 1, pp. 1–14 Link 2023
Which Travel Package Makes People Happier? Cultural Or 3s
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 20, no. 3, pp. 389–405 Link 2023
Otel işletmelerinde çalışanların iş yerindeki şefkate ilişkin algılarının örgütsel bağlılıklarına etkisi
Journal of Tourism Theory and Research, vol. 6, no. 1, pp. 47–61 Link 2020
Turizm Çalışanlarının Çocuk Dostu Olmayan Davranışları
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 4, pp. 3341–3357 Link 2020
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 3, no. 1, pp. 69–81 Link 2024
The Effect of Interpretation Performance of Tour Guides on Memorable Tour Experiences and Behavioural Intentions
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi-ATA, vol. 4, no. 1, pp. 1–14 Link 2023
Which Travel Package Makes People Happier? Cultural Or 3s
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 20, no. 3, pp. 389–405 Link 2023
Otel işletmelerinde çalışanların iş yerindeki şefkate ilişkin algılarının örgütsel bağlılıklarına etkisi
Journal of Tourism Theory and Research, vol. 6, no. 1, pp. 47–61 Link 2020
Turizm Çalışanlarının Çocuk Dostu Olmayan Davranışları
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 4, pp. 3341–3357 Link 2020
Son 5 Bildiri
Kızkalesi'ndeki Otel İşletmecilerinin Bireysel Yenilikçiliklerinin İşletme Performansına Etkisi
International Erdemli Symposium (19.04.2018 - 21.04.2018) Link 2023
An Attempt to Develop a Measurement Tool for Interpretation Performance of Tourist Guides
The Conference on Managing Tourism Across Continents (07.04.2022 - 09.04.2022) Link 2022
Değişen Kuşak Kavramları: Turizmde Yeni Bir Tüketici Kitlesi Olarak Yaşsız/Gönlü Genç Nesil (Perennialler)
3. Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019
İş Becerikliliği: Otel Çalışanlarında Bir Araştırma
20.Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019
Mersin’de Yiyecek İçecek İşletmelerinde Çalışan Personelin İşte Cep Telefonu Kullanımına İlişkin Algıları
1. Uluslararası Turizmde Dijital Dönüşüm Kongresi (18.04.2019 - 20.04.2019) Link 2019
International Erdemli Symposium (19.04.2018 - 21.04.2018) Link 2023
An Attempt to Develop a Measurement Tool for Interpretation Performance of Tourist Guides
The Conference on Managing Tourism Across Continents (07.04.2022 - 09.04.2022) Link 2022
Değişen Kuşak Kavramları: Turizmde Yeni Bir Tüketici Kitlesi Olarak Yaşsız/Gönlü Genç Nesil (Perennialler)
3. Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019
İş Becerikliliği: Otel Çalışanlarında Bir Araştırma
20.Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019
Mersin’de Yiyecek İçecek İşletmelerinde Çalışan Personelin İşte Cep Telefonu Kullanımına İlişkin Algıları
1. Uluslararası Turizmde Dijital Dönüşüm Kongresi (18.04.2019 - 20.04.2019) Link 2019