Prof. Dr. LEVENT KOŞAN
- Yöksis ID 137089
- Researcher ID E-7478-2016
- ORCID ID 0000-0001-7630-6354
- Scopus ID 36172330700
- Scholar ID rUdaIQ8AAAAJ
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Muhasebe
Yönetim ve Maliyet Muhasebesi, Finansal Muhasebe, Mali Tablo Analizi
Muhasebe
Yönetim ve Maliyet Muhasebesi, Finansal Muhasebe, Mali Tablo Analizi
Son 5 Makale
Using time-driven activity-based costing in restaurant business: Levelled application of a case study
HELIYON, vol. 10, no. 4, pp. e25157– Link 2024
Yalın Üretim Anlayışının Otel işletmelerinde Uygulanabilirliği: Gıda İsrafı ve Kaybı Üzerine Bir Çalışma
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 2, pp. 199–220 Link 2023
Menü Mühendisliği Yöntemlerinin Karar Alma Sürecindeki Farklılıkları: Örnek Olay İncelemesi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 34, no. 2, pp. 7–18 Link 2023
MANAGING PANDEMIC CRISIS CAUSED BY COVID-19: EXAMPLE OF GOOD PRACTICES IN A FINE DINING RESTAURANT
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 32, no. 1, pp. 132–143 Link 2023
Otel İşletmelerinde Gelir Yönetimi Süreci Üzerine Bir Değerlendirme
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 1, pp. 71–90 Link 2022
HELIYON, vol. 10, no. 4, pp. e25157– Link 2024
Yalın Üretim Anlayışının Otel işletmelerinde Uygulanabilirliği: Gıda İsrafı ve Kaybı Üzerine Bir Çalışma
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 2, pp. 199–220 Link 2023
Menü Mühendisliği Yöntemlerinin Karar Alma Sürecindeki Farklılıkları: Örnek Olay İncelemesi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 34, no. 2, pp. 7–18 Link 2023
MANAGING PANDEMIC CRISIS CAUSED BY COVID-19: EXAMPLE OF GOOD PRACTICES IN A FINE DINING RESTAURANT
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 32, no. 1, pp. 132–143 Link 2023
Otel İşletmelerinde Gelir Yönetimi Süreci Üzerine Bir Değerlendirme
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 1, pp. 71–90 Link 2022
Son 5 Bildiri
Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Araci Olarak Kullanilmasi Ve Menü Analizi Gerekliliği Geleneksel Ve Çağdaş Yöntemlerin Karşilaştirilmasi
12.Ulusal Turizm Kongresi (30.11.2011 - 04.12.2011)
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sektör Bilançoları Yardımıyla Konaklama Ve Yiyecek Hizmeti Faaliyetleri Alt Sektörünün Likidite Durumunun Analizi
15. Ulusal Turizm Kongresi (13.11.2014 - 16.11.2014)
Müşteri Odaklı Anlayış Çerçevesinde Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Müşteri Karlılık Analizi Gerekliliği
VI. Anadolu İşletmecilik Kongresi (31.05.2007 - 02.06.2007)
Konaklama ve Yiyecek Hizmetleri Alt Sektörünün Dupont Finansal Analiz Tekniği İle Analizi
14. Ulusal Turizm Kongresi (05.12.2013 - 08.12.2013)
Paylaşım Ekonomisi ve Uygulama Örnekleri (Sharing Economy and Application Examples)
BİLTEK-VII Internatıonal Symposıum on Current Developments in Science, Technology and Social Sciences (26.05.2023 - 27.05.2023) Link 2023
12.Ulusal Turizm Kongresi (30.11.2011 - 04.12.2011)
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sektör Bilançoları Yardımıyla Konaklama Ve Yiyecek Hizmeti Faaliyetleri Alt Sektörünün Likidite Durumunun Analizi
15. Ulusal Turizm Kongresi (13.11.2014 - 16.11.2014)
Müşteri Odaklı Anlayış Çerçevesinde Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Müşteri Karlılık Analizi Gerekliliği
VI. Anadolu İşletmecilik Kongresi (31.05.2007 - 02.06.2007)
Konaklama ve Yiyecek Hizmetleri Alt Sektörünün Dupont Finansal Analiz Tekniği İle Analizi
14. Ulusal Turizm Kongresi (05.12.2013 - 08.12.2013)
Paylaşım Ekonomisi ve Uygulama Örnekleri (Sharing Economy and Application Examples)
BİLTEK-VII Internatıonal Symposıum on Current Developments in Science, Technology and Social Sciences (26.05.2023 - 27.05.2023) Link 2023