
Doç. Dr. OYA YILDIRIM
- Yöksis ID 199103
- Researcher ID G-7607-2018
- ORCID ID 0000-0002-8090-4629
- Scopus ID 57206474155
- Scholar ID rp_oiAgAAAAJ&hl=tr
- E-posta oyayildirim@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon +90 324 361 00 01 -
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Son 5 Makale
Yörük Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Engeller, Çözüm Önerileri ve Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 4, pp. 2855–2877 Link 2023
The consumption of tea and coffee in Turkey and emerging new trends
Journal of Ethnic Foods, vol. 9, no. 1, pp. 1–11 Link 2022
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 345–368 Link 2022
Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 954–974 Link 2021
Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi’nde Sürdürülebiliyor Mu?
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 1416–1438 Link 2021
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 4, pp. 2855–2877 Link 2023
The consumption of tea and coffee in Turkey and emerging new trends
Journal of Ethnic Foods, vol. 9, no. 1, pp. 1–11 Link 2022
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 345–368 Link 2022
Yerel Halkın Adana da Gastronomi Turizminin Gelişmesine Yönelik Beklenti ve Tutumları (Expectations and Attitudes of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 954–974 Link 2021
Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi’nde Sürdürülebiliyor Mu?
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 2, pp. 1416–1438 Link 2021
Son 5 Bildiri
Lisans turizm öğrencilerinin bahşiş paylaşımına ilişkin adalet algısı
17. Ulusal Turizm Kongresi (20.10.2016 - 23.10.2106) 2106
Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi
1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS (25.11.2023 - 26.11.2023) Link 2023
SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY
Silk Road International Scientific Research Conference (08.12.2022 - ) Link 2022
Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma
5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022 (10.12.2022 - 11.12.2022) Link 2022
Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana
Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21) (01.04.2021 - 03.04.2021) Link 2021
17. Ulusal Turizm Kongresi (20.10.2016 - 23.10.2106) 2106
Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi
1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS (25.11.2023 - 26.11.2023) Link 2023
SPECIAL DAY MEALS OF YÖRÜK CUISINE: A CULTURE RESEARCH IN ADANA AND MERSIN REGIONS OF TURKEY
Silk Road International Scientific Research Conference (08.12.2022 - ) Link 2022
Seçici Beslenme ve Yiyecek Neofobisi İlişkisi: Üniversite Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma
5 th International Congress on Human Studies (ICHUS-2022 (10.12.2022 - 11.12.2022) Link 2022
Approaches of Local People towards the Development of Gastronomy Tourism in Adana
Second Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’21) (01.04.2021 - 03.04.2021) Link 2021