Doç. Dr. OYA YILDIRIM
- Yöksis ID 199103
- Researcher ID G-7607-2018
- ORCID ID 0000-0002-8090-4629
- Scopus ID 57206474155
- Scholar ID rp_oiAgAAAAJ&hl=tr
- E-posta oyayildirim@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon 13970
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Son 5 Makale
Picky palates and personality: Cross-cultural insights into university students' food variety seeking through S-O-R theory
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 42, no. , pp. 101320– Link 2025
Picky palates and personality: Cross-cultural insights into university students’ food variety seeking through S-O-R theory
International Journal of Gastronomy and Food Science, vol. , no. , pp. 1–9 Link 2025
Yörük Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Engeller, Çözüm Önerileri ve Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 4, pp. 2855–2877 Link 2023
The consumption of tea and coffee in Turkey and emerging new trends
Journal of Ethnic Foods, vol. 9, no. 1, pp. 1–11 Link 2022
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 345–368 Link 2022
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 42, no. , pp. 101320– Link 2025
Picky palates and personality: Cross-cultural insights into university students’ food variety seeking through S-O-R theory
International Journal of Gastronomy and Food Science, vol. , no. , pp. 1–9 Link 2025
Yörük Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Engeller, Çözüm Önerileri ve Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 4, pp. 2855–2877 Link 2023
The consumption of tea and coffee in Turkey and emerging new trends
Journal of Ethnic Foods, vol. 9, no. 1, pp. 1–11 Link 2022
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 345–368 Link 2022
Son 5 Bildiri
Lisans turizm öğrencilerinin bahşiş paylaşımına ilişkin adalet algısı
17. Ulusal Turizm Kongresi (20.10.2016 - 23.10.2106) 2106
Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Dil: Çevre Okuryazarlığı
25. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (25.09.2025 - ) Link 2025
The Role of International Students’ Social Media Posts in Turkey’s Tourism Marketing
6th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON25) (30.04.2025 - ) Link 2025
A DEMAND-SIDE EVALUATION OF RURAL TOURISM IN MERSİN: THE PERSPECTIVES OF UKRAINIAN TOURISTS
SILK ROAD 4. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS (07.03.2025 - ) Link 2025
Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi
1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS (25.11.2023 - 26.11.2023) Link 2023
17. Ulusal Turizm Kongresi (20.10.2016 - 23.10.2106) 2106
Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Dil: Çevre Okuryazarlığı
25. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (25.09.2025 - ) Link 2025
The Role of International Students’ Social Media Posts in Turkey’s Tourism Marketing
6th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON25) (30.04.2025 - ) Link 2025
A DEMAND-SIDE EVALUATION OF RURAL TOURISM IN MERSİN: THE PERSPECTIVES OF UKRAINIAN TOURISTS
SILK ROAD 4. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS (07.03.2025 - ) Link 2025
Gıda Güvenliğinin Turizm Sektörü ve Sürdürülebilir Turizm Açısından Önemi
1. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS (25.11.2023 - 26.11.2023) Link 2023