User profile picture

Prof. Dr. KAMİL UNUR



  • Yöksis ID 15439
  • Researcher ID P-8269-2015
  • ORCID ID 0000-0003-2992-7427
  • Scopus ID 57074001800
  • Scholar ID KSnOJ9YAAAAJ&hl=tr
  • E-posta kunur@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 13960

Birim

ANAMUR UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm

65

MAKALE

Detay

53

BİLDİRİ

Detay

1

PROJE

Detay

32

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Restoranlarda Kişilik Özellikleri ile Müşteri Vatandaşlık Davranışı İlişkisinde Algılanan Hizmet Kalitesinin Aracılık Rolü
Journal of Global Tourism and Technology Research, vol. 5, no. 2, pp. 65–75 Link 2024
Aile İşletmelerinde Patron ve Yönetici İlişkisi: Mersin’de Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online), vol. 8, no. 1, pp. 301–327 Link 2024
Restoranlarda Kişilik Özellikleri ile Müşteri Vatandaşlık Davranışı İlişkisinde Algılanan Hizmet Kalitesinin Aracılık Rolü
Journal of Global Tourism and Technology Research, vol. 5, no. 2, pp. 65–75 Link 2024
Bazı Değişkenler Açısından Otel Çalışanlarının Demografik Özelliklerine Göre Psikolojik Durumu
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 2, pp. 343–367 Link 2024
Restoranlarda Müşteri Kişilik Özellikleri, Algılanan Hizmet Kalitesi ve Müşteri Vatandaşlık Davranışı İlişkisi
Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online), vol. 7, no. 2, pp. 331–358 Link 2023

Son 5 Bildiri

MEVLANA, AYASOFYA VE HACIBEKTAŞ-I VELİ MÜZELERİNİN ZİYARETÇİ SAYILARI İLE GOOGLE TRENDS VERİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
International Congress on “Digital Transformation in Tourism I-DIGIT-19 (18.04.2019 - 19.04.2019) 2019
Otel Çalışanlarının Dini Bayramlarda Çalışma Algılarının İncelenmesi
3rd International Congress on Future of Tourism Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (26.09.2019 - 28.09.2019) 2019
Mersin’de Yiyecek İçecek İşletmelerinde Çalışan Personelin İşte Cep Telefonu Kullanımına İlişkin Algıları
1. Uluslararası Turizmde Dijital Dönüşüm Kongresi (18.04.2019 - 20.04.2019) Link 2019
Portakal Çiçeği Festivali’nde Stant Açan Yerel Üreticiler Üzerine Bir Araştırma
3rd International Congress on Future of Tourism Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (26.09.2019 - 28.09.2019) 2019
Açık Alan Rekreasyon Etkinliklerine Katılan Bireylerin Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarının Etkinlik Yapılmayan ve Yapılan Döneme Göre Karşılaştırılması
VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (19.04.2019 - 20.04.2019) 2019