Daha sonra belirlenecektir
UĞUR ÖZDEMİR
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Nar suyu antosiyaninlerinin ısıl degradasyonu ve kopigmentasyonu
SEVİM CANBOLAT
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Kara havuç antosiyaninlerinin kopigmentasyon ile kararlılıklarının değişimi
BETÜL BAY
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Kara havuç (Daucus carota var L.) antosiyaninlerinin ferulik asit ile kopigmentasyonu
ÖZLEM İSTANBULLU
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Adana, Mersin ve Niğde'de yetiştirilen şeftalilerin kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
ELİF SULTAN BAKIR
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Bal ihracatında Avrupa Birliği'ne uyumlu teknik mevzuatın oluşturulması
AYŞE KARAASLAN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Dikenli incir (opuntia ficus-indica) meyvesi pigmentlerinin kararlılığı üzerinde fermentasyonunun etkisi
BERAT DURU
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Bulgur üretimi sırasında hımsıma oluşumunun incelenmesi
BETÜL BAY YILMAZ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı