Prof. Dr. ABDULCELİL ÇAKİCİ
- Yöksis ID 1380
- Researcher ID ADZ-2517-2022
- ORCID ID 0000-0002-9192-1969
- Scopus ID 18433331400
- Scholar ID i5KBSGAAAAAJ&hl
- E-posta celilcakici @mersin.edu.tr
- Dahili Telefon 13971
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm
Turizm Pazarlaması
Son 5 Makale
From Traits to Awareness: Personality-Driven Insights for Sustainable Tourism Governance
Lex Localıs-Journal Of Local Self-Government, vol. 23, no. 6, pp. 7828–7841 Link 2025
Turistlerin Tatilde Liminoid Davranışları, Yenilik Arayışları ve Tatmin Düzeylerine Göre Kümelendirilmesi
Journal of Applied Tourism Research, vol. 6, no. 1, pp. 1–20 Link 2025
Picky palates and personality: Cross-cultural insights into university students' food variety seeking through S-O-R theory
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 42, no. , pp. 101320– Link 2025
Accreditation in higher education tourism programs: an administrative perspective
JOURNAL OF TEACHING IN TRAVEL & TOURISM, vol. , no. , pp. 1–22 Link 2025
Consistency Analysis Inter-Team and Inter-Year in Program Accreditation: TURAK Example from Türkiye
YUKSEKOGRETIM DERGISI, vol. 15, no. , pp. 103–114 Link 2025
Lex Localıs-Journal Of Local Self-Government, vol. 23, no. 6, pp. 7828–7841 Link 2025
Turistlerin Tatilde Liminoid Davranışları, Yenilik Arayışları ve Tatmin Düzeylerine Göre Kümelendirilmesi
Journal of Applied Tourism Research, vol. 6, no. 1, pp. 1–20 Link 2025
Picky palates and personality: Cross-cultural insights into university students' food variety seeking through S-O-R theory
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 42, no. , pp. 101320– Link 2025
Accreditation in higher education tourism programs: an administrative perspective
JOURNAL OF TEACHING IN TRAVEL & TOURISM, vol. , no. , pp. 1–22 Link 2025
Consistency Analysis Inter-Team and Inter-Year in Program Accreditation: TURAK Example from Türkiye
YUKSEKOGRETIM DERGISI, vol. 15, no. , pp. 103–114 Link 2025
Son 5 Bildiri
Milliyetlerine Göre Müşterilerce Otel Özelliklerinin Değerlendirilmesi
4.Ulusal Pazarlama Kongresi ( - )
Pazarlama Karması Elemanları Bakımından İnternetin Konaklama İşletmelerinde Kullanımı
Akdeniz Ülkeleri I. Turizm Kongresi ( - )
Turizm Sektöründeki Bütünleşmelerin Turizm Gelirleri Üzerindeki Etkileri Bir Delfi Çalışması ve Sonuçları
I.Balıkesir Turizm Kongresi ( - )
Çalışanların Yöneticileriyle Açıkça Konuşmak İstedikleri Konular Üzerine Bir Araştırma
16.Yönetim ve Organizasyon Kongresi ( - )
Türkiye de Faaliyet Gösteren Dört ve Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yapılan Anlaşmalara İlişkin Kurallar
I.Balıkesir Turizm Kongresi ( - )
4.Ulusal Pazarlama Kongresi ( - )
Pazarlama Karması Elemanları Bakımından İnternetin Konaklama İşletmelerinde Kullanımı
Akdeniz Ülkeleri I. Turizm Kongresi ( - )
Turizm Sektöründeki Bütünleşmelerin Turizm Gelirleri Üzerindeki Etkileri Bir Delfi Çalışması ve Sonuçları
I.Balıkesir Turizm Kongresi ( - )
Çalışanların Yöneticileriyle Açıkça Konuşmak İstedikleri Konular Üzerine Bir Araştırma
16.Yönetim ve Organizasyon Kongresi ( - )
Türkiye de Faaliyet Gösteren Dört ve Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yapılan Anlaşmalara İlişkin Kurallar
I.Balıkesir Turizm Kongresi ( - )