Visions for 2020 Towards ECVET for the Hospitality Industry
Projenin amacı Avrupa Birliği ne üye ve aday ülkeler arasında Turizm endüstrisine yönelik eğitim veren okullardaki öğretim elemanlarının öğretmenlerin müdürlerin yerel ve ulusal milli eğitim bakanlığı temsilcilerinin ve sektör temsilcilerinin biraraya getirilmesiyle farklı eğitim standartlarının uyumlaştırılması ve böylelikle yetenekli insan gücünün hareketliliğinin sağlanmasıdır
–
Sector skills alliances for tourism and catering endustry
Avrupa çapında turizm sektöründe ihtiyaç duyulan bilgi beceri ve yeteneklerin belirlenmesi uyuşmazlıkların tespit edilmesi eksiklerin belirlenmesi Planned organised and carried out research to produce a report on the training needs and skills analysis of the Tourism and CateringIndustry across Europe incorporating the feedback from each project partner Examined translated and compared the qualifications curriculum for the Tourism and Catering Sector in English language fromTurkish Designed and developed NEW qualification curriculum for the Tourism and Catering sector including the learning contents for the ITplatform Piloted tested evaluated and implemented the NEW qualification curriculum developed for the Tourism and Catering Sector Attended FOUR meetings related to the project during its duration in Finland Croatia Germany and UK Produced progress reports including financial reports at regular intervals to assist in the project management Contributed towards the production of a Strategy Paper on the need for NEW qualification curriculum related to the Tourism andCatering Sector Participated in the Quality Management and Assurance procedures such as Per Group evaluation and External Evaluation Disseminated the findings of SSA TC Project at regular intervals including media releases
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.01.2013 – 31.03.2015
Engelli Turizminde Ötekileştirme
28.10.2022 – İSMAİL KIZILIRMAK, ABDULCELİL ÇAKİCİ
Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Verilme Durumu Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma
Bu proje ile yöresel yemeklerin konaklama ve yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde yer verilip verilmediği Adana ve Mersin ili özelinde ortaya konacaktır
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 19.07.2015 – 31.10.2016
Otel İşletmelerinde Uygulanan Herşey Dahil Sistemin Satın Alma Politikasına Yansıması
Turizm Politikası
–
Otel İşletmelerinde satış politikalarının tespiti ve Türkiye de faaliyet gösteren otel işletmelerinde yapılan bir uygulama ve sonuçları
Otel işletmecilğinde satış politikaları
–