Visions for 2020 Towards ECVET for the Hospitality Industry

Projenin amacı Avrupa Birliği ne üye ve aday ülkeler arasında Turizm endüstrisine yönelik eğitim veren okullardaki öğretim elemanlarının öğretmenlerin müdürlerin yerel ve ulusal milli eğitim bakanlığı temsilcilerinin ve sektör temsilcilerinin biraraya getirilmesiyle farklı eğitim standartlarının uyumlaştırılması ve böylelikle yetenekli insan gücünün hareketliliğinin sağlanmasıdır

Tamamlandı Avrupa Birliği Araştırmacı

Sector skills alliances for tourism and catering endustry

Avrupa çapında turizm sektöründe ihtiyaç duyulan bilgi beceri ve yeteneklerin belirlenmesi uyuşmazlıkların tespit edilmesi eksiklerin belirlenmesi Planned organised and carried out research to produce a report on the training needs and skills analysis of the Tourism and CateringIndustry across Europe incorporating the feedback from each project partner Examined translated and compared the qualifications curriculum for the Tourism and Catering Sector in English language fromTurkish Designed and developed NEW qualification curriculum for the Tourism and Catering sector including the learning contents for the ITplatform Piloted tested evaluated and implemented the NEW qualification curriculum developed for the Tourism and Catering Sector Attended FOUR meetings related to the project during its duration in Finland Croatia Germany and UK Produced progress reports including financial reports at regular intervals to assist in the project management Contributed towards the production of a Strategy Paper on the need for NEW qualification curriculum related to the Tourism andCatering Sector Participated in the Quality Management and Assurance procedures such as Per Group evaluation and External Evaluation Disseminated the findings of SSA TC Project at regular intervals including media releases

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.01.2013 – 31.03.2015

Tamamlandı Avrupa Birliği Araştırmacı

Engelli Turizminde Ötekileştirme

28.10.2022 – İSMAİL KIZILIRMAK, ABDULCELİL ÇAKİCİ

Devam Ediyor Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Verilme Durumu Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma

Bu proje ile yöresel yemeklerin konaklama ve yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde yer verilip verilmediği Adana ve Mersin ili özelinde ortaya konacaktır

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 19.07.2015 – 31.10.2016

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Otel İşletmelerinde Uygulanan Herşey Dahil Sistemin Satın Alma Politikasına Yansıması

Turizm Politikası

Tamamlandı DİĞER Yönetici

Otel İşletmelerinde satış politikalarının tespiti ve Türkiye de faaliyet gösteren otel işletmelerinde yapılan bir uygulama ve sonuçları

Otel işletmecilğinde satış politikaları

Tamamlandı DİĞER Yönetici