Unlu mamüllerde kullanılmak üzere doğal ve prejelatinize baklagil unu üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi

NURA SEYİDBEKİR

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Dövme buğdayda kalite parametreleri ve bu parametreler üzerine buğday çeşidinin etkisi

ÖNAY ALTUNAL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Pitaya (Hylocereus spp.) dilimlerinin kahvaltılık gevreklerde kullanılabilirliğinin araştırılması

FATMA ATALAY

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Buğday vital ve denatüre gluten proteinlerinin aroma maddeleri bağlama özelliklerinin incelenmesi

FATMA GÜLER

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yeşil ve olgun muzlardan elde edilen muz unlarının bazı özellikleri ve muffin kek üretiminde kullanımı

NAZLI BEGÜM KANSU

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Bütünsel yaklaşımla narenciye suyu atıklarının fonksiyonel gıda olarak değerlendirilmesi

BİHTER İŞYARAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Nişastanın farklı yağ oranına sahip süt içerisindeki çirişlenme özelliklerinin belirlenmesi

AYŞEGÜL BİLGİÇ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Fenolikçe zenginleştirilmiş prejelatinize nişasta üretimi

MEHMET YÜKSEL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2020 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Farklı yöntemlerle üretilen krutonun fiziko-kimyasal ve beslenmeözelliklerinin incelenmesi

DEMET MANAP

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Pişirme süresi kısa olan ekmek çeşitlerinde nişastanın jelatinizasyon ve sindirilebilirlilik özelliklerinin belirlenmesi

MERYEM ÇAKIR

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2016 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gıda maddelerinde bulunan lignin ve proantosiyanidinlerin safra asitleri bağlama kapasitelerinin in vitro olarak belirlenmesi

ÖZGE DURKAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2015 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Karbonhidrat bazlı yağ ikame maddelerinin poğaça üretiminde kullanımı

SEHER SERİN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2012 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Baklagil nişastalarının sindirimi yavaş nişastaya (SYN) ve enzime dirençli nişastaya (EDN) dönüştürülmesi

DEMET GÜZEL

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2009 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Farklı tipte dirençli nişasta içeren gıda örneklerinde fonksiyonel özelliklerin in vitro yöntemlerle belirlenmesi

SEHER SERİN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2019 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Turunçgil kabuğu kaynaklı antioksidanların kızartma süresince yağın stabilitesi üzerine etkileri

SEMA AYDIN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2018 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!