Prof. Dr. DENİZ AYAS
- Yöksis ID 15540
- Researcher ID G-7371-2015
- ORCID ID 0000-0001-6762-6284
- Scopus ID 25228254400
- Scholar ID FrdWYZ0AAAAJ
- E-posta ayasdeniz@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon 12036, -
Birim
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği
Su Ürünleri
Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği
Son 5 Makale
Assessment of heavy metal contamination in Cystoseira sp. and ecologically distinct fish species from Northern Cyprus
MARINE POLLUTION BULLETIN, vol. 222, no. , pp. 118743– Link 2026
Microplastics in coastal waters of Northern Cyprus: Environmental burden and seafood contamination
MARINE POLLUTION BULLETIN, vol. 222, no. , pp. 118669– Link 2026
Characterization and antibacterial activity of emulgels coated with Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus using mako shark (Isurus oxyrinchus) oil containing natural antibacterial metals
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS, vol. 728, no. , pp. 138804– Link 2026
Comparison of the Seasonal Distribution of Phytoplankton Composition Inside and Outside Mersin Marina
Species, vol. 1, no. 1, pp. 1–17 Link 2025
Metal(loid) accumulation and ecotoxicological assessment in cartilaginous fishes from the Northeastern Mediterranean
Regional Studies in Marine Science, vol. 89, no. , pp. – Link 2025
MARINE POLLUTION BULLETIN, vol. 222, no. , pp. 118743– Link 2026
Microplastics in coastal waters of Northern Cyprus: Environmental burden and seafood contamination
MARINE POLLUTION BULLETIN, vol. 222, no. , pp. 118669– Link 2026
Characterization and antibacterial activity of emulgels coated with Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus using mako shark (Isurus oxyrinchus) oil containing natural antibacterial metals
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS, vol. 728, no. , pp. 138804– Link 2026
Comparison of the Seasonal Distribution of Phytoplankton Composition Inside and Outside Mersin Marina
Species, vol. 1, no. 1, pp. 1–17 Link 2025
Metal(loid) accumulation and ecotoxicological assessment in cartilaginous fishes from the Northeastern Mediterranean
Regional Studies in Marine Science, vol. 89, no. , pp. – Link 2025
Son 5 Bildiri
The effects of natural antioxidant extracts thymus green tea sage and laurel on the fatty acid content of fish burgers made from minced chub mackerel Scomber japonicus
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Ergin Mavi Yüzücü Yengeç Portunus pelagicus Linnaeus 1758 lerin Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey Kas Tipi ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Beta hydroxy gamma trimethyl amino butyric acid L carnitine contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Sıcak Tütsülenmiş ve Yağda Kızartılmış Sazan C carpio ların Kimyasal Kompozisyon Değişimleri
XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiriler Kitabı ( - )
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Ergin Mavi Yüzücü Yengeç Portunus pelagicus Linnaeus 1758 lerin Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey Kas Tipi ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Beta hydroxy gamma trimethyl amino butyric acid L carnitine contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Sıcak Tütsülenmiş ve Yağda Kızartılmış Sazan C carpio ların Kimyasal Kompozisyon Değişimleri
XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiriler Kitabı ( - )