Farklı Yaprak Yapısına Sahip Maydanozların YüzeyAlanının Tespit Edilmesi
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ (05.10.2016 - 07.10.2016)
Esma Eser, Günseli Bobuş Alkaya, Hacı İbrahim Ekiz
Evaluation of salmonella enteritidis decontamination on shell egg by far infrared treatment
4th International ISEKI_Food Conference 2016 , 2016-07-06, 2016-07-08, Vienna, Avusturya, 2016. (06.07.2016 - 08.07.2016)
Gunseli Bobus Alkaya, Günseli Bobuş Alkaya, Ferruh Erdoğdu, A Kadir Halkman, Abdül Kadir Halkman, Hacı İbrahim Ekiz, H Ibrahim Ekiz
Kabuklu Yumurta Yüzeyindeki Mikrobiyel YoğunluğunBelirlenmesi Sırasında Kullanılan Geri AlmaYöntemlerinin Karşılaştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016)
Günseli Bobuş Alkaya, Ferruh Erdoğdu, Abdül Kadir Halkman, Hacı İbrahim Ekiz
Yumurta Yüzeyi Dekontaminasyonu Amacıyla UzakKızılötesi Uygulamanın Yumurta Beyazı KöpükOluşturma Özelliğine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016)
Günseli Bobuş Alkaya, Ferruh Erdoğdu, Hacı İbrahim Ekiz
Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi (07.05.2015 - 08.05.2015)
Günseli Bobuş Alkaya, Esma Eser, Hacı İbrahim Ekiz