SOĞUK MUTFAK
Bölüm: ZEYTİNYAĞLI MEZELER, Sayfa: –
YETİM ADEM,UYGUN ALİ İHSAN
2025
Bilimsel Kitap
: 978-605-254-979-7
TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Bölüm: TAHILDAN YAPILAN YEMEKLER, Sayfa: 105–129
YETİM ADEM
2023
Bilimsel Kitap
69606
YEMEĞİN KÜLTÜREL TEMELLERİ
Bölüm: YEMEK VE SEMAVİ DİNLER, Sayfa: 91–119
YETİM ADEM, ONURLAR BERRİN
2022
Bilimsel Kitap
978-605-254-705-2
Türkiye Lezzet Rotaları
Bölüm: TUNCELİ, Sayfa: 230–235
YETİM ADEM
2021
Bilimsel Kitap
978-605-254-509-6
Gastronomy and Hospitality Studies İn Tourism
Bölüm: Types of Cheese Used İn Traditional Turkish Cusine, Sayfa: 213–228
YETİM ADEM
2021
Bilimsel Kitap
978-3-631-85523-2
Temel Mutfak Bilimleri
Bölüm: , Sayfa: –
YETİM ADEM
2021
Bilimsel Kitap
978-605-254-469-3
HATAY’DA GEÇİŞ DÖNEMLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN YÖRESEL MUTFAK UYGULAMALARI
Bölüm: , Sayfa: –
YETİM ADEM, AKDAĞ GÜRKAN
2022
Bilimsel Kitap
978-625-8275-49-0