HATAY YAYLADAĞI’NDA FARKLI BİR LEZZET OLARAK LOKUM: BİR SÖZLÜ TARİH ÇALIŞMASI
Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 155–162
Gürkan Akdağ, Adem Yetim
LOCAL FOOD AS A PULL UP FACTOR OF DESTINATIONS: A STUDY ON THE VISITORS OF A RESTAURANT SERVING HATAY’S ROOTED FOODBEVERAGES IN ISTANBUL
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 29, no. 3, pp. 474–491
Aykut Göktuğ Soylu, Hülya Taştan, Adem Yetim
Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Analizi: Hatay Restoran Ziyaretçileri Üzerine Bir Uygulama
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 2, pp. 751–771
Beril Dönmez, Hülya Taştan, Aykut Göktuğ Soylu, Adem Yetim
The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine
Journal of Human Sciences, vol. 14, no. 1, pp. 1000–1016
Seydi Yıkmış, Kübra Sağlam, Adem Yetim