HATAY YAYLADAĞI’NDA FARKLI BİR LEZZET OLARAK LOKUM: BİR SÖZLÜ TARİH ÇALIŞMASI

Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 155–162

Gürkan Akdağ, Adem Yetim

2020 Hakemli Asos, Road Link
LOCAL FOOD AS A PULL UP FACTOR OF DESTINATIONS: A STUDY ON THE VISITORS OF A RESTAURANT SERVING HATAY’S ROOTED FOODBEVERAGES IN ISTANBUL

Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 29, no. 3, pp. 474–491

Aykut Göktuğ Soylu, Hülya Taştan, Adem Yetim

2020 Hakemli TR DİZİN Link
Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Analizi: Hatay Restoran Ziyaretçileri Üzerine Bir Uygulama

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 2, pp. 751–771

Beril Dönmez, Hülya Taştan, Aykut Göktuğ Soylu, Adem Yetim

2019 Hakemli TR DİZİN Link
The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine

Journal of Human Sciences, vol. 14, no. 1, pp. 1000–1016

Seydi Yıkmış, Kübra Sağlam, Adem Yetim

2017 Hakemli TR DİZİN 3 atıf Link
Ulusal kategoride makale bulunamadı!
Diğer kategoride makale bulunamadı!