Az Yağlı Peynir Teknolojisi ve Yağ İkame Maddelerinin Az Yağlı Peynirlerde Kullanımı

Middle East 9. International Conference on Contemporary Scientific Studies (13.03.2024 - )

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Boru Tipi Künefe Peynirlerinde Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının Künefe Tatlılarının Duyusal Özelliklerine Etkisi

Middle East 9. International Conference on Contemporary Scientific Studies (13.03.2024 - )

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler, Mine Çürük

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Eritme Tuzu İlave Edilerek Üretilen Peynirler (Cheeses Produced by Adding Melting Salt)

3. International New York Conference On Evolving Trends In Interdisciplinary Research Practices (13.11.2020 - 15.11.2020)

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler, Murat Kalender

2020 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü

I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu (01.11.2018 - 03.11.2018)

Dilek Say, Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum
Cappadocia Region and Its Traditional Dairy Products

Internatıonal Conference on Agronomy and Food Science Technology (20.06.2019 - 20.06.2019)

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Some Microbiological Properties of Kefir Yogurts Produced by Using Milk Powder and Whey Powder

Internatıonal Conference on Agronomy and Food Science Technology (20.06.2019 - 20.06.2019)

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi

II. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi (04.05.2018 - 05.05.2018)

Nuray Güzeler, Mustafa Kadir Esen

2018 Tam metin bildiri Sözlü Sunum
Bebek Beslenmesi ve Endüstriyel Mamalar.

17. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi (10.05.2018 - 13.05.2018)

Nuray Güzeler, Koboyeva Firuza, Betül Kılınçlı, Mustafa Kadir Esen

2018 Tam metin bildiri Poster
Bitkisel Sütler

II. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi (04.05.2018 - 05.05.2018)

Nuray Güzeler, Mustafa Kadir Esen

2018 Tam metin bildiri Poster
Whey and Whey Protein

1. International GAP Agriculture and Livestock Congress (25.04.2018 - 27.04.2018)

Nuray Güzeler, Mustafa Kadir Esen

2018 Özet bildiri Poster
Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yoğurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri

2. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (17.02.2020 - 19.02.2020)

Mustafa Kadir Esen, Ezgi Demir Özer, Melih İçigen, Cem Okan Özer

2020 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Diğer kategoride bildiri bulunamadı!