Exploring Turkish yoghurts: a comprehensive study on product characteristics
Journal of Dairy Research, vol. , no. , pp. 1–13
Çağla Özbek, Mustafa Kadir Esen
Synthesis and Several Biological Properties of Peripherally Hexyl Benzoate–Substituted Cu II , Ni II Phthalocyanines
Applied Organometallic Chemistry, vol. 39, no. 12, pp. 1–11
Fatma Aytan Kılıçarslan, Ali Erdoğmuş, Mustafa Kadir Esen, Sadin Özdemir
Effect of different production methods on quality parameters of Hatay Kunefe cheese
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, vol. 90, no. 2, pp. 200–204
Güzeler Nuray, Cay Ahmet Refik, Koboyeva Firuza, Esen Mustafa Kadir
The effects of the use of whey protein as a fat replacer on the composition, proteolysis, textural, meltability, microstructural, and sensory properties of reduced-fat Boru-type Ktinefe cheese during storage
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, vol. 137, no. , pp. 105519–
Esen Mustafa Kadir, Guzeler Nuray
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
International Journal of Gastronomy and Food Science, vol. 25, no. , pp. 100376–
Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen, Melih İçigen, Cem Okan Özer
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 254–267
Mustafa Kadir Esen, Burcu Sarı, Ezgi Demir Özer
Kalaba Yoğurdu ile Üretilen Tiramisunun Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, vol. 9, no. 3, pp. 493–497
Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen, Melih İçigen, Cem Okan Özer
Coğrafi İşaret Alma Sürecinde, Avanos -Nevşehir Testi Kebabına ait Standart Reçetenin Oluşturulması
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 2, pp. 805–817
Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen
Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri
Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi, vol. 34, no. 1, pp. 1–16
Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler
Determination of the Amount of Food Waste in the University Refectory and the Effect of Improvements Made to Reduce Food Waste
AYDIN GASTRONOMY, vol. 9, no. 1, pp. 43–57
Ezgi Demir Özer, Hürmet Küçükkatırcı Baykan, Mustafa Kadir Esen, Büşra Canarslan, Dorukan Boyacı, Ve...
Yöresel Lezzetlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’deki Helvalar
Aydın Gastronomy, vol. 6, no. 2, pp. 283–294
Mustafa Kadir Esen