Exploring Turkish yoghurts: a comprehensive study on product characteristics

Journal of Dairy Research, vol. , no. , pp. 1–13

Çağla Özbek, Mustafa Kadir Esen

2025 Hakemli SCI-Expanded Q3 Link
Synthesis and Several Biological Properties of Peripherally Hexyl Benzoate–Substituted Cu II , Ni II Phthalocyanines

Applied Organometallic Chemistry, vol. 39, no. 12, pp. 1–11

Fatma Aytan Kılıçarslan, Ali Erdoğmuş, Mustafa Kadir Esen, Sadin Özdemir

2025 Hakemli SCI-Expanded Q2 Link
Effect of different production methods on quality parameters of Hatay Kunefe cheese

JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, vol. 90, no. 2, pp. 200–204

Güzeler Nuray, Cay Ahmet Refik, Koboyeva Firuza, Esen Mustafa Kadir

2023 Hakemli SCI-Expanded Q3 1 atıf Link
The effects of the use of whey protein as a fat replacer on the composition, proteolysis, textural, meltability, microstructural, and sensory properties of reduced-fat Boru-type Ktinefe cheese during storage

INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, vol. 137, no. , pp. 105519–

Esen Mustafa Kadir, Guzeler Nuray

2023 Hakemli SCI-Expanded Q2 3 atıf Link
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production

International Journal of Gastronomy and Food Science, vol. 25, no. , pp. 100376–

Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen, Melih İçigen, Cem Okan Özer

2021 Hakemli SCI-Expanded Q3 2 atıf Link
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 254–267

Mustafa Kadir Esen, Burcu Sarı, Ezgi Demir Özer

2022 Hakemli TR DİZİN Link
Kalaba Yoğurdu ile Üretilen Tiramisunun Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, vol. 9, no. 3, pp. 493–497

Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen, Melih İçigen, Cem Okan Özer

2021 Hakemli TR DİZİN Link
Coğrafi İşaret Alma Sürecinde, Avanos -Nevşehir Testi Kebabına ait Standart Reçetenin Oluşturulması

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 2, pp. 805–817

Ezgi Demir Özer, Mustafa Kadir Esen

2019 Hakemli TR DİZİN Link
Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri

Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi, vol. 34, no. 1, pp. 1–16

Mustafa Kadir Esen, Nuray Güzeler

2019 Hakemli TR DİZİN
Determination of the Amount of Food Waste in the University Refectory and the Effect of Improvements Made to Reduce Food Waste

AYDIN GASTRONOMY, vol. 9, no. 1, pp. 43–57

Ezgi Demir Özer, Hürmet Küçükkatırcı Baykan, Mustafa Kadir Esen, Büşra Canarslan, Dorukan Boyacı, Ve...

2017 Hakemli TR DİZİN Link
Yöresel Lezzetlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’deki Helvalar

Aydın Gastronomy, vol. 6, no. 2, pp. 283–294

Mustafa Kadir Esen

2017 Hakemli TR DİZİN 3 atıf Link
Diğer kategoride makale bulunamadı!