Uluslararası kategoride proje bulunamadı!
GastroKapadokya

07.06.2021 – 11.09.2022 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, DORUKAN BOYACI, MELİH İÇİGEN

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Lezzeti arttırarak israfı azaltalım projesi

01.11.2020 – 29.05.2022 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, VESİLE ŞENOL, DORUKAN BOYACI, HÜRMET KÜÇÜKKATIRCI

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Boru Tipi Künefe Peynirlerinin Kalite Özellikleri Üzerine Yağ İkamesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının ve Depolama Süresinin Etkileri

Doktora Tez projesi

14.11.2019 – 08.11.2021 NURAY GÜZELER, MUSTAFA KADİR ESEN

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Nevşehir Testi Kebabı Coğrafi İşaret Başvuru Süreci

15.01.2020 – 01.02.2021 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, DORUKAN BOYACI

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdu’nun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması

15.10.2019 – 01.02.2021 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, MELİH İÇİGEN

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Peynir altı suyu tozu kullanımının kefir yoğurdunun özellikleri üzerine etkisi

Yüksek Lisans Tez Projesi

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ 03.03.2017 – 30.12.2017 NURAY GÜZELER, MUSTAFA KADİR ESEN

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Araştırmacı

Diğer kategoride proje bulunamadı!