Uluslararası kategoride proje bulunamadı!
GastroKapadokya
07.06.2021 – 11.09.2022 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, DORUKAN BOYACI, MELİH İÇİGEN
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı
Lezzeti arttırarak israfı azaltalım projesi
01.11.2020 – 29.05.2022 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, VESİLE ŞENOL, DORUKAN BOYACI, HÜRMET KÜÇÜKKATIRCI
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı
Boru Tipi Künefe Peynirlerinin Kalite Özellikleri Üzerine Yağ İkamesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının ve Depolama Süresinin Etkileri
Doktora Tez projesi
14.11.2019 – 08.11.2021 NURAY GÜZELER, MUSTAFA KADİR ESEN
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı
Nevşehir Testi Kebabı Coğrafi İşaret Başvuru Süreci
15.01.2020 – 01.02.2021 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, DORUKAN BOYACI
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı
Yöresel Bir Ürün Olan Avanos Kalaba Yoğurdu’nun Cheesecake ve Tiramisu Tatlılarında Kullanım Olanaklarının Araştırılması
15.10.2019 – 01.02.2021 EZGİ DEMİR ÖZER, MUSTAFA KADİR ESEN, MELİH İÇİGEN
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı
Peynir altı suyu tozu kullanımının kefir yoğurdunun özellikleri üzerine etkisi
Yüksek Lisans Tez Projesi
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ 03.03.2017 – 30.12.2017 NURAY GÜZELER, MUSTAFA KADİR ESEN
Tamamlandı
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırmacı