Turizm Araştırmaları
Bölüm: Turizm Ulaşımında Çevresel Sürdürülebilirlik Politikaları, Sayfa: 37–54
YARIŞ AHMET
2023 Bilimsel Kitap 978-975-447-779-5 Link
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm: Endüstriyel Mutfak Sektörü, Sayfa: –
YARIŞ AHMET
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-556-0
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm: Yeşil Restoran, Sayfa: –
YARIŞ AHMET
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-556-0
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm: Yeşil gıda, Sayfa: –
YARIŞ AHMET
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-556-0
Türkiye Lezzet Rotaları
Bölüm: Mardin, Sayfa: 382–389
YARIŞ AHMET, ÇEKİÇ İBRAHİM
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-509-6
Turizm Endüstrisinde İnovasyon
Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon, Sayfa: 141–169
ALAN AYLİN,YARIŞ AHMET
2020 Bilimsel Kitap 978-625-402-266-1
Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması
Bölüm: Destinasyonlarda Kültürel Miras, Sayfa: 284–296
YARIŞ AHMET
2019 Bilimsel Kitap 9786052541210
Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması
Bölüm: Destinasyonlarda Gastronomi, Sayfa: 297–314
YARIŞ AHMET
2019 Bilimsel Kitap 9786052541210
Current Issues in Tourism and Hospitality Management
Bölüm: Innovation and Innovative Approaches in Tourism Enterprises, Sayfa: 153–164
YARIŞ AHMET
2019 Bilimsel Kitap 978-605-69709-1-7
Researches on Science and Art in 21st Century Turkey
Bölüm: Food Packaging: Glass and Plastic, Sayfa: 735–740
YARIŞ AHMET,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF
2017 Bilimsel Kitap 978-605-180-771-3
Mardin İlinde Sektrörel Kalkınmanın Yeniden İnşaası
Bölüm: Mardin İli Turizm Sektörü Analizi, Sayfa: 114–135
AYKOL ŞEHMUS,TOPRAK LOKMAN,YARIŞ AHMET
2014 Bilimsel Kitap 978-605-5339-23-4
Lezzet Kültürü
Bölüm: , Sayfa: –
BAYAR ABDÜLKADİR, KAYA CAN AYHAN, YARIŞ AHMET
2022 Bilimsel Kitap 978-625-8240-50-4