Yerel halkın Diyarbakır'ın coğrafi işaretli ürünleri hakkında bilgi düzeyleri ve tutumları

İPEK TURAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Açık mutfak restoranlarını tercih eden tüketicilerin tekrar tercih etme ve tavsiye etme niyeti: Mersin ili örneği

ELİF SU AKKAYA

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomi deneyiminin tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Diyarbakır örneği

BEYTULLAH KAÇAR

Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomik akış deneyiminin yeni gastronomik deneyim niyetine etkisi

ERGÜL KANİK

Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Mardin'in yemek ritüelleri

KÜBRA DUYAN

Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Doktora tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!