Yerel halkın Diyarbakır'ın coğrafi işaretli ürünleri hakkında bilgi düzeyleri ve tutumları
İPEK TURAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2024
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Açık mutfak restoranlarını tercih eden tüketicilerin tekrar tercih etme ve tavsiye etme niyeti: Mersin ili örneği
ELİF SU AKKAYA
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2024
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Gastronomi deneyiminin tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Diyarbakır örneği
BEYTULLAH KAÇAR
Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2022
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Gastronomik akış deneyiminin yeni gastronomik deneyim niyetine etkisi
ERGÜL KANİK
Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2022
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Mardin'in yemek ritüelleri
KÜBRA DUYAN
Mardin Artuklu Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı
2022
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi