Intentions to Adopt Eco-friendly Practices in Restaurant Operations

Journal of Culinary Science and Technology, vol. 20, no. 5, pp. 430–452

Ahmet Yarış, İrfan Yazıcıoğlu

2022 Hakemli ESCI 1 atıf Link
Turkish Traditional Fermented Plant-Products as Functional Food

Eurasian Journal of Food Science and Technology, vol. 6, no. 1, pp. 42–51

Ahmet Yarış

2022 Hakemli ADVANCED SCIENCES INDEX Link
The impact of social media use on restaurant choice

Anatolia: An International Journal of Tourism and Hospitality Research, vol. 33, no. 3, pp. 310–322

Ahmet Yarış, Şehmus Aykol

2022 Hakemli EBSCO Hospitality & Tourism Index 5 atıf Link
Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları ile İlgili Algı Düzeyleri

Journal of International Social Research, vol. 8, no. 37, pp. 991–991

Ahmet Yarış, Menekşe Cömert

2015 Hakemli EBSCO 4 atıf Link
Fit Yiyecek-İçecek Hizmeti Yeniliğinin Benimsenmesi: Spor Salonları Üzerine Bir Araştırma

İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 3, pp. –

Ahmet Yarış, Neslihan Şahin

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Türkiye'de Bulunan Michelin Yıldızlı Restoranlara Yapılan Çevrimiçi Yorumların Analizi (Analysis of Online Reviews on Michelin Star Restaurants in Turkey)

Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 4, pp. 1923–1932

Ahmet Yarış, Ali Akif Arıcı

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Mardin’in Yemek Ritüelleri

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2749–2770

Kübra Duyan, Ahmet Yarış

2022 Hakemli TR DİZİN Link
Gastronomi Deneyimi Unsurlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2713–2734

Beytullah Kaçar, Ahmet Yarış

2022 Hakemli TR DİZİN Link
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Başarısızlık Nedenleri

Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online), vol. 5, no. 2, pp. 406–424

Ahmet Yarış, Ergül Kanik

2021 Hakemli TR DİZİN Link
A Qualitative Analysis of Gastronomy Tourism Strategy and Action Plan

Tourism Academic Journal, vol. 6, no. 2, pp. 289–298

Ahmet Yarış, Kadir Çakar, Şehmus Aykol

2019 Hakemli TR DİZİN Link
Sürdürülebilir Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği: Ankara İlinde Bir Araştırma (Sustainable Food and Beverage Management: A Research in Ankara Province)

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 6, no. 2, pp. 331–349

İrfan Yazıcıoğlu, Esra Özata, Ahmet Yarış

2018 Hakemli TR DİZİN 2 atıf Link
Turistlerin Yeni Gastronomi Etkinliklerine Katılma Niyeti

AYDIN GASTRONOMY, vol. 7, no. 2, pp. 223–240

Ergül Kanik, Ahmet Yarış

2017 Hakemli TR DİZİN Link
Toplu Yemek Hizmetlerinde Servis Şeklinin Algılanan Memnuniyet Düzeyine Etkisi

DİCLE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ, vol. 7, no. 14, pp. –

Ahmet Yarış, Şehmus Aykol

2017 Hakemli SIS, ISIFI, ROOT INDEXING, BASE, I2OR, DRJI, OpenAIRE, ASOS, SOBİAD... Link
Amerikan Mutfak Kültürünün Gelişim Süreci

JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 3, no. 3, pp. 90–101

Ahmet Yarış, Fügen Özkaya

2015 Hakemli TR DİZİN Link
Diğer kategoride makale bulunamadı!