Doç. Dr. AHMET YARIŞ
- Yöksis ID 46026
- Researcher ID
- ORCID ID 0000-0002-5553-4953
- Scopus ID
- Scholar ID
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Son 5 Makale
Türkiye'de Bulunan Michelin Yıldızlı Restoranlara Yapılan Çevrimiçi Yorumların Analizi (Analysis of Online Reviews on Michelin Star Restaurants in Turkey)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 4, pp. 1923–1932 Link 2023
Fit Yiyecek-İçecek Hizmeti Yeniliğinin Benimsenmesi: Spor Salonları Üzerine Bir Araştırma
İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 3, pp. – Link 2023
Mardin’in Yemek Ritüelleri
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2749–2770 Link 2022
Turkish Traditional Fermented Plant-Products as Functional Food
Eurasian Journal of Food Science and Technology, vol. 6, no. 1, pp. 42–51 Link 2022
Gastronomi Deneyimi Unsurlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2713–2734 Link 2022
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 4, pp. 1923–1932 Link 2023
Fit Yiyecek-İçecek Hizmeti Yeniliğinin Benimsenmesi: Spor Salonları Üzerine Bir Araştırma
İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 3, pp. – Link 2023
Mardin’in Yemek Ritüelleri
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2749–2770 Link 2022
Turkish Traditional Fermented Plant-Products as Functional Food
Eurasian Journal of Food Science and Technology, vol. 6, no. 1, pp. 42–51 Link 2022
Gastronomi Deneyimi Unsurlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2713–2734 Link 2022
Son 5 Bildiri
Restoran Yöneticilerinin Karekod Menülere Yönelik Tutumu: Mersin Örneği
23. Ulusal Turizm Kongresi (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023
Ekşi Sözlük Kullanıcılarının Gıda Eşleştirme Tercihleri
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (27.10.2022 - ) Link 2022
Are Airbnb and the Sharing Economy Sustainable? The Case of Fairbnb
International Travel Tourism Dynamics: Overtourism (08.10.2020 - 10.10.2020) 2020
Developing and Validating a Gastronomy Experience Scale
4th International Tourism Congress (16.10.2019 - 19.10.2019) 2019
Gastronomi Turizmi Strateji Eylem Planı: Nitel Bir Yaklaşım
Gastronomi Kongresi (22.03.2018 - 25.03.2018) 2018
23. Ulusal Turizm Kongresi (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023
Ekşi Sözlük Kullanıcılarının Gıda Eşleştirme Tercihleri
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (27.10.2022 - ) Link 2022
Are Airbnb and the Sharing Economy Sustainable? The Case of Fairbnb
International Travel Tourism Dynamics: Overtourism (08.10.2020 - 10.10.2020) 2020
Developing and Validating a Gastronomy Experience Scale
4th International Tourism Congress (16.10.2019 - 19.10.2019) 2019
Gastronomi Turizmi Strateji Eylem Planı: Nitel Bir Yaklaşım
Gastronomi Kongresi (22.03.2018 - 25.03.2018) 2018