Prof. Dr. DENİZ AYAS
- Yöksis ID 15540
- Researcher ID G-7371-2015
- ORCID ID 0000-0001-6762-6284
- Scopus ID 25228254400
- Scholar ID FrdWYZ0AAAAJ
- E-posta ayasdeniz@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 12036, -
Birim
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği
Su Ürünleri
Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği
Son 5 Makale
Physical and chemical food safety hazards and associated health risks in seafood: A Mediterranean perspective (Part 1)
Advances in Food and Nutrition Research, vol. , no. , pp. – Link 2024
Comparison of Antimicrobial Activities of Sparus aurata Skin and Mucus Extracts with Laurencia papillosa and Carollina officinalis Algae Dry Extracts
MEDITERRANEAN FISHERIES AND AQUACULTURE RESEARCH, vol. , no. , pp. – 2024
Elemental Composition and Health Risk Assessment of Deep-Sea Teleost's of the Levantine Basin
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH, vol. 0, no. , pp. – Link 2024
Inhibition performance of almond shell hydrochar-based fish oil emulsion gel on Klebsiella pneumonia inoculated fish skin and its characteristics
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, vol. 264, no. , pp. 130529– Link 2024
Developing fish oil emulsion gel enriched with Lentinula edodes single cell protein and its effect on controlling the growth of Acinetobacter baumannii
JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS, vol. 224, no. 224, pp. 107006–9 Link 2024
Advances in Food and Nutrition Research, vol. , no. , pp. – Link 2024
Comparison of Antimicrobial Activities of Sparus aurata Skin and Mucus Extracts with Laurencia papillosa and Carollina officinalis Algae Dry Extracts
MEDITERRANEAN FISHERIES AND AQUACULTURE RESEARCH, vol. , no. , pp. – 2024
Elemental Composition and Health Risk Assessment of Deep-Sea Teleost's of the Levantine Basin
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH, vol. 0, no. , pp. – Link 2024
Inhibition performance of almond shell hydrochar-based fish oil emulsion gel on Klebsiella pneumonia inoculated fish skin and its characteristics
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, vol. 264, no. , pp. 130529– Link 2024
Developing fish oil emulsion gel enriched with Lentinula edodes single cell protein and its effect on controlling the growth of Acinetobacter baumannii
JOURNAL OF MICROBIOLOGICAL METHODS, vol. 224, no. 224, pp. 107006–9 Link 2024
Son 5 Bildiri
The effects of natural antioxidant extracts thymus green tea sage and laurel on the fatty acid content of fish burgers made from minced chub mackerel Scomber japonicus
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Ergin Mavi Yüzücü Yengeç Portunus pelagicus Linnaeus 1758 lerin Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey Kas Tipi ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Beta hydroxy gamma trimethyl amino butyric acid L carnitine contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Sıcak Tütsülenmiş ve Yağda Kızartılmış Sazan C carpio ların Kimyasal Kompozisyon Değişimleri
XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiriler Kitabı ( - )
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Ergin Mavi Yüzücü Yengeç Portunus pelagicus Linnaeus 1758 lerin Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey Kas Tipi ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Beta hydroxy gamma trimethyl amino butyric acid L carnitine contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Sıcak Tütsülenmiş ve Yağda Kızartılmış Sazan C carpio ların Kimyasal Kompozisyon Değişimleri
XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiriler Kitabı ( - )