User profile picture

Öğr. Gör. ADEM YETİM



  • Yöksis ID 247059
  • Researcher ID 247059
  • ORCID ID 0000-0002-6343-0126
  • Scopus ID
  • Scholar ID

Birim

ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR.

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması

4

MAKALE

Detay

11

BİLDİRİ

Detay

1

PROJE

Detay

0

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Hatay Yayladağı’nda Farklı Bir Lezzet Olarak Lokum: Bir Sözlü Tarih Çalışması
Turizm, Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 71–78 Link 2020
LOCAL FOOD AS A PULL UP FACTOR OF DESTINATIONS: A STUDY ON THE VISITORS OF A RESTAURANT SERVING HATAY’S ROOTED FOOD-BEVERAGES IN ISTANBUL
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 29, no. 3, pp. 474–491 Link 2020
Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Analizi: Hatay Restoran Ziyaretçileri Üzerine Bir Uygulama
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 7, no. 2, pp. 751–771 Link 2019
The examination of spices used in the Ottoman palace cuisine
Journal of Human Sciences, vol. 14, no. 1, pp. 1000–1016 Link 2017

Son 5 Bildiri

Effects Of Geographical Marking on GastronomyTourism
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (12.07.2018 - 15.07.2018) 2018
COĞRAFİ İŞARETLEMENİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİLERİ
AVRASYA Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’2018 (12.07.2018 - 15.07.2018) 2018
GASTRONOMİ SEKTÖRÜNDE SOUS VİDE TEKNOLOJİSİNİN ÖNEMİ
AVRASYA Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’2018 (12.07.2018 - 15.07.2018) 2018
GASTRONOMİ SEKTÖRÜNDE YENİLEBİLİR AMBALAJLARIN KULLANILMASI
AVRASYA Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’2018 (12.07.2018 - 15.07.2018) 2018
The Importance of Sous Vide Technology in Gastronomy Sector
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (12.07.2018 - 15.07.2018) 2018