Öğr. Gör. Dr. GÜNSELİ BOBUŞ ALKAYA
- Yöksis ID 16741
- Researcher ID
- ORCID ID
- Scopus ID 57189249583
- Scholar ID 26i1LqYAAAAJ
Birim
MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Üretimi
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Üretimi
Son 5 Makale
Synthesis, Antibacterial Activity and Photophysical Properties of Bis-benzamide derivatives
Hacettepe University Journal of the Faculty of Pharmacy, vol. 41, no. 3, pp. 145–151 Link 2021
Biochemical composition and shape-dimensional traits of rosehip genotypes
FOLIA HORTICULTURAE, vol. 33, no. 2, pp. 293–308 Link 2021
Evaluation of different detachment methods for the bacterial recovery from parsley surface
Journal of Food, Agriculture & Environment, vol. 14, no. 2, pp. 34–37 2016
Surface decontamination of whole-shell eggs using far-infrared radiation
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, vol. 98, no. , pp. 275–282 Link 2016
Hacettepe University Journal of the Faculty of Pharmacy, vol. 41, no. 3, pp. 145–151 Link 2021
Biochemical composition and shape-dimensional traits of rosehip genotypes
FOLIA HORTICULTURAE, vol. 33, no. 2, pp. 293–308 Link 2021
Evaluation of different detachment methods for the bacterial recovery from parsley surface
Journal of Food, Agriculture & Environment, vol. 14, no. 2, pp. 34–37 2016
Surface decontamination of whole-shell eggs using far-infrared radiation
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, vol. 98, no. , pp. 275–282 Link 2016
Son 5 Bildiri
Farklı Yaprak Yapısına Sahip Maydanozların YüzeyAlanının Tespit Edilmesi
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Kabuklu Yumurta Yüzeyindeki Mikrobiyel YoğunluğunBelirlenmesi Sırasında Kullanılan Geri AlmaYöntemlerinin Karşılaştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Yumurta Yüzeyi Dekontaminasyonu Amacıyla UzakKızılötesi Uygulamanın Yumurta Beyazı KöpükOluşturma Özelliğine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Evaluation of salmonella enteritidis decontamination on shell egg by far infrared treatment
4th International ISEKI_Food Conference 2016 , 2016-07-06, 2016-07-08, Vienna, Avusturya, 2016. (06.07.2016 - 08.07.2016) 2016
Mersin ilinde satışa sunulan maydanozların Petroselinum crispum mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi (07.05.2015 - 08.05.2015) 2015
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Kabuklu Yumurta Yüzeyindeki Mikrobiyel YoğunluğunBelirlenmesi Sırasında Kullanılan Geri AlmaYöntemlerinin Karşılaştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Yumurta Yüzeyi Dekontaminasyonu Amacıyla UzakKızılötesi Uygulamanın Yumurta Beyazı KöpükOluşturma Özelliğine Etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongresi (05.10.2016 - 07.10.2016) 2016
Evaluation of salmonella enteritidis decontamination on shell egg by far infrared treatment
4th International ISEKI_Food Conference 2016 , 2016-07-06, 2016-07-08, Vienna, Avusturya, 2016. (06.07.2016 - 08.07.2016) 2016
Mersin ilinde satışa sunulan maydanozların Petroselinum crispum mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi (07.05.2015 - 08.05.2015) 2015