User profile picture

Öğr. Gör. Dr. MUSTAFA KADİR ESEN



  • Yöksis ID 281342
  • Researcher ID ABD-1444-2021
  • ORCID ID 0000-0001-5604-1686
  • Scopus ID 58001464900
  • Scholar ID JunI_W4AAAAJ
  • E-posta mkesen@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 -

Birim

MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Nanoteknoloji

9

MAKALE

Detay

11

BİLDİRİ

Detay

6

PROJE

Detay

0

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Effect of different production methods on quality parameters of Hatay Kunefe cheese
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, vol. 90, no. 2, pp. 200–204 Link 2023
The effects of the use of whey protein as a fat replacer on the composition, proteolysis, textural, meltability, microstructural, and sensory properties of reduced-fat Boru-type Ktinefe cheese during storage
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, vol. 137, no. , pp. 105519– Link 2023
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 254–267 Link 2022
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
International Journal of Gastronomy and Food Science, vol. 25, no. , pp. 100376– Link 2021
Kalaba Yoğurdu ile Üretilen Tiramisunun Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, vol. 9, no. 3, pp. 493–497 Link 2021

Son 5 Bildiri

Boru Tipi Künefe Peynirlerinde Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının Künefe Tatlılarının Duyusal Özelliklerine Etkisi
Middle East 9. International Conference on Contemporary Scientific Studies (13.03.2024 - ) Link 2024
Az Yağlı Peynir Teknolojisi ve Yağ İkame Maddelerinin Az Yağlı Peynirlerde Kullanımı
Middle East 9. International Conference on Contemporary Scientific Studies (13.03.2024 - ) Link 2024
Eritme Tuzu İlave Edilerek Üretilen Peynirler (Cheeses Produced by Adding Melting Salt)
3. International New York Conference On Evolving Trends In Interdisciplinary Research Practices (13.11.2020 - 15.11.2020) Link 2020
Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yoğurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
2. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (17.02.2020 - 19.02.2020) Link 2020
Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü
I. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu (01.11.2018 - 03.11.2018) 2019