Öğr. Gör. Dr. SERCAN BENLİ
- Yöksis ID 15309
- Researcher ID W-2958-2017
- ORCID ID 0000-0002-5903-1122
- Scopus ID 57200013242
- Scholar ID ISlLFYgAAAAJ&hl
- E-posta sercanbenli@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon 16914
Birim
ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR.
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Son 5 Makale
DIŞ MEKÂN GRAFİK TASARIM UNSURLARININ RESTORAN SEÇİMİNE ETKİSİ
Sanat & Tasarım Dergisi, vol. , no. 15- Özel sayı, pp. 587–612 Link 2025
Dış mekân grafik tasarım unsurlarının restoran seçimine etkisi
Sanat ve Tasarım Dergisi, vol. 15, no. , pp. 587–612 Link 2025
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay’ın gastronomi turizminin sürdürülebilmesine yönelik bir değerlendirme
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 3, pp. 1394–1405 Link 2023
An Investigation of the Change of Career Expectations of Students in Cookery Education in the Scope of the Effects of COVID-19
Afyon Kocatepe Universitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 799–809 Link 2023
Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations
British Food Journal, vol. 120, no. 1, pp. 158–171 Link 2018
Sanat & Tasarım Dergisi, vol. , no. 15- Özel sayı, pp. 587–612 Link 2025
Dış mekân grafik tasarım unsurlarının restoran seçimine etkisi
Sanat ve Tasarım Dergisi, vol. 15, no. , pp. 587–612 Link 2025
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay’ın gastronomi turizminin sürdürülebilmesine yönelik bir değerlendirme
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 3, pp. 1394–1405 Link 2023
An Investigation of the Change of Career Expectations of Students in Cookery Education in the Scope of the Effects of COVID-19
Afyon Kocatepe Universitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 799–809 Link 2023
Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations
British Food Journal, vol. 120, no. 1, pp. 158–171 Link 2018
Son 5 Bildiri
Birinci sınıf restoranlarda yemek yeme sıklığı, hizmet kalitesi algısı ve memnuniyet arasındaki ilişkilerin incelenmesi
Hattusas 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (01.08.2025 - 03.08.2025) Link 2025
Turistlerin seyahat acentası tercihlerinde sosyal medya yorumlarının etkisi
5. Uluslararası Trakya Bilimsel Araştırmalar Kongresi (07.12.2024 - 08.12.2024) Link 2024
A judicial measurement initiative: Who can be considered a gastronomy tourist?
IV. International Sustainable Tourism Congress (03.10.2024 - 04.10.2024) Link 2024
Turizm ve müze temalı çalışmaların görsel haritalama tekniği ile analizi
Selcuk 9th International Conference on Social Sciences (15.12.2023 - ) Link 2023
Kahramanmaraş’ta kış turizmi: Yedikuyular Kayak Merkezi hakkındaki çevrimiçi yorumlar üzerine bir içerik analizi
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress (08.11.2023 - ) Link 2023
Hattusas 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (01.08.2025 - 03.08.2025) Link 2025
Turistlerin seyahat acentası tercihlerinde sosyal medya yorumlarının etkisi
5. Uluslararası Trakya Bilimsel Araştırmalar Kongresi (07.12.2024 - 08.12.2024) Link 2024
A judicial measurement initiative: Who can be considered a gastronomy tourist?
IV. International Sustainable Tourism Congress (03.10.2024 - 04.10.2024) Link 2024
Turizm ve müze temalı çalışmaların görsel haritalama tekniği ile analizi
Selcuk 9th International Conference on Social Sciences (15.12.2023 - ) Link 2023
Kahramanmaraş’ta kış turizmi: Yedikuyular Kayak Merkezi hakkındaki çevrimiçi yorumlar üzerine bir içerik analizi
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress (08.11.2023 - ) Link 2023