Do tourists' gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations Turkey and Spain
BRITISH FOOD JOURNAL, vol. 120, no. 1, pp. 158–171
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Bilimsel Eğitim Etkinliklerinde Algılanan Performans ile Davranışsal Niyet Arasındaki İlişkide Mesleki Kazanımın Rolü
The Journal of Academic Social Science Studies, vol. 8, no. Number: 72, pp. 521–540
Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Bilimsel Eğitim Etkinliklerinde Algılanan Performans, Mesleki Kazanım ve Davranışsal Niyet Arasındaki İlişki
The Journal Of Academic Social Science Studies, vol. , no. 72, pp. 521–540
Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici
YEREL YİYECEK DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJI VE DESTİNASYON SADAKATİ ÜZERİNE ETKİSİ: MERSİN'İ ZİYARET EDEN YERLİ TURİSTLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
The Journal of Academic Social Sciences, vol. 82, no. 82, pp. 658–685
Sercan Benli, Uysal Yenipınar
Gastronomi Deneyimi, Gastronomik Duygular ve Davranışsal Niyet İlişkisi: Alaçatı Ot Festivali’ne Katılanlar Üzerinde Bir Araştırma
AYDIN GASTRONOMY, vol. 8, no. 1, pp. 65–93
Sercan Benli, Abdulcelil Çakici
OTEL SATIŞ ELEMANLARININ GRUP SATIŞLARINDA GÜÇLENDİRİLMELERİNE DÖNÜK ALGILARI
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 20, no. 37, pp. 293–311
Sercan Benli, Aysen Ercan İştin, Abdulcelil Çakıcı, Meral Üzülmez, Abdulcelil Çakici
Alakart Restoranlarda Alkollü İçecek Fiyatlaması: Mersin Şehir Merkezindeki Restoranlar Üzerinde Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special issue 1, pp. 18–31
Abdulcelil Çakici, Aysen Ercan, Meral Üzülmez, Sercan Benli
Perceptions of Locals towards Non Mega Sporting Events A Study of XVII Mediterranean Games in Mersin
Revista de Turism-Studii si Cercetari in Turism (Journal of Tourism – Studies and Research in Tourism), vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdülcelil Çakıcı
Perceptions of locals towards non mega sporting events A study of XVII Mediterranean Games in Mersin Turkey
Revista de turism-studii si cercetari in turism, vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelıl Çakıcı, Abdulcelil Çakıcı
What Is Your Favorite Local Food Menu Application of Conjoint Analysis on the Eastern Mediterranean Cuisine of Turkey
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. 3, pp. 25–25
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Alakart Restoranlarda Alkollü İçecek Fiyatlaması Mersin Şehir Merkezindeki Restoranlar Üzerinde Bir Araştırma Alcoholic Beverages Pricing in À La Carte Restaurants A Study on Restaurants Operating in Mersin City Center
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special 1, pp. 18–18
Abdulcelil Çakıcı, Aysen Ercan, Meral Üzülmez, Sercan Benli
Spor Organizasyonlarında Algılanan Hizmet Kalitesi ve Memnuniyet 17 AkdenizOyunlarına Katılan Sporcular Üzerine Bir Araştırma
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Çakıcı Abdulcelil, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi Perceived Service Quality and Satisfaction at Sport Organizations Case of theAthletes Participating in The 17th Mediterranean Games
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Beril Dönmez, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
Yavaş Şehir Hareketi: Seferihisar Halkının Tutum ve Algıları İle Yaşam Doyumları
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 11, no. 3, pp. 26–41
Abdulcelil Çakıcı, Abdulcelil Çakici, A Celil Çakıcı, Uysal Yenipınar, Sercan Benli
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay’ın gastronomi turizminin sürdürülebilmesine yönelik bir değerlendirme
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 6, no. 3, pp. 1394–1405
Mehmet Can, Sercan Benli
An Investigation of the Change of Career Expectations of Students in Cookery Education in the Scope of the Effects of COVID-19
Afyon Kocatepe Universitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 799–809
Mehmet Can, Sercan Benli
Profesyonel Mağaracıların Gözünden Mağara Sporu ve Mağaraların Turizmde Değerlendirilmesi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. , no. , pp. 95–110
Sercan Benli, Mehmet Can, Çağla Üst Can
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Tronsformed Tourism
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Çakıcı Abdülcelil, Sercan Benli
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Transformed Tourism Anne Mette Hjalager Çeviri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Abdülcelil Çakıcı, Gürkan Akdağ, Sercan Benli