Investigating The Effects Of Environmental Threat Perception And Environmental Knowledge On Environmental Behaviour Do I Learn When I Am Threatened Case Of NGO s
2nd Advances in Hospitality and Tourism Marketing & Management Conference (31.05.2012 - 03.06.2012)
Ozan Güler, Bahattin Hamarat, Erol Duran, Ekrem Tufan, Murat Gümüş
BENZER YÖRESEL LEZZETLERİN FARKLI SUNUMLARINDAN GASTRONOMİK MİLLİYETÇİLİK ÇIKAR MI? TÜRKİYE- İSPANYA YEMEKLERİ ÜZERİNE SEMİYOTİK KARŞILAŞTIRMA
13th INTERNATIONAL ZEUGMA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH (24.02.2025 - )
Ozan Güler, Gizem Yavuz
What do Turkish Airlines’ in-flight meal visuals whisper about Turkish culinary culture?A semiotic Approach
The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World(MTCON’25) April 30 – May 3, 2025 (30.04.2025 - 03.05.2025)
Ozan Güler, Oğuzhan Topal, Neslihan Şimşek
GASTRONOMİ ALANINDA İYİ OLUŞ TEMALI ÇALIŞMALARA YÖNELİK SİSTEMATİK BİR İNCELEME
13th INTERNATIONAL ZEUGMA CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH (24.02.2025 - )
Ozan Güler, Sude Aleyna Pazar
Yetişkin Bireylerde Tatlı Bağımlılığı ve Tatlı Tercihleri
9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK25) (09.10.2025 - 11.10.2025)
Ozan Güler, Oğuzhan Topal, Nuri Anıl Mazlum, Armağan Berkay Filiz, Elif Ede
Modern Mutfak Uygulamaları Yöresel Mutfak Mirasımız İçin Bir Fırsat Mı Tehdit Mi? Michelin Yıldızlı Neolokal Örneği
9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK25) (09.10.2025 - )
Ozan Güler, Dila Şahingök, Meryem Güp, Nurgül Sarılır, Gizem Yavuz
Gastronomi Araştırmalarının Teknolojik Yolculuğu Nasıl İlerliyor? Tr Dizin Endeksli Dergiler Kapsamında Sistematik Tarama Araştırması.
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23) (28.09.2023 - )
Ozan Güler, Ali Akif Arıcı, İpek Turan, Ayşe Melis Uzun, Kübra Çiftçi
Sakatat Yemekleri Tüketme Korkusunun Altında Yatan Nedenler:Nitel Bir Araştırma
10th International Zeugma Conference On Scientific Research (25.06.2023 - )
Ozan Güler, Murat İsmet Haseki, Murat Eker, Helin Su Sayılkan
Hitit Mutfak Kültürünün Çorum Yöresel Mutfak Kültüründeki İzleri: Nitel Bir Araştırma
10th International Zeugma Conference On Scientific Research (25.06.2023 - )
Ozan Güler, Murat İsmet Haseki, Murat Eker
Gastronomi Araştırmalarının Sürdürülebilirlik Yolculuğu Nasıl İlerliyor? Tr Dizin Endeksli Dergiler Kapsamında Sistematik Tarama Araştırması.
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK23) (28.09.2023 - )
Ozan Güler, Murat Eker, Deniz Şahin, Yusuf Yıldırım, Helin Su Sayılkan
İşe İlişkin Yeteneklerin Geliştirilmesinde Turizm Yöneticilerinden Beklentiler
THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Sercan Benli, Ozan Güler, Gürkan Akdağ
Mersin Gelincik Tepesinin Yamaç Paraşütü Potansiyelinin SWOT Analizi ile İncelenmesi
3rd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Ozan Güler, Abdullah Akmaz, Resul Çelik
Etkinliklere Katılım Motivasyonu ve Sadakat Eğilimi İlişkisinde Etkinlik Aidiyetinin Aracılık Rolü: Bilimsel Eğitim Etkinliği Bağlamında Bir Model Testi
ERASMUS International Academic Research Symposium in Educational and Social Sciences (05.04.2019 - 06.04.2019)
Ozan Güler, Sercan Benli, Gürkan Akdağ
Usage of Technology Acceptance Model in Tourism Studies: Suggestions for Gastronomy Studies.
8th. National / 4th. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (19.04.2019 - 20.04.2019)
Ozan Güler, Sercan Benli, Sandra Maria Sanchez Canizares
Web Sitelerinin Gastronomi Çekim Unsurları Kapsamında İncelenmesi: Gaziantep, Hatay ve Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Web Sitelerinin Analizi.
3rd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Sercan Benli, Ozan Güler
Çalışanların Örgütsel Adalet ve İş Performansı Algısı Demografik Değişkenlere Göre Farklılaşır mı? Fırın ve Pastane Çalışanlari Üzerine Bir Araştırma
3rd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Cevat Ercik, Burçin Cevdet Çetinsöz, Ozan Güler
Genişletilmiş Benlik Teorisinin Turizmde Kullanımına Yönelik Bir İnceleme
8. Ulusal / 4. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (19.04.2019 - 20.04.2019)
Sercan Benli, Ozan Güler
Restoran İşletmelerinde İnovasyona Yönelik Güncel Gelişmeler
ERASMUS International Academic Research Symposium in Educational and Social Sciences (05.04.2019 - 06.04.2019)
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Sercan Benli
Turistlerin Yöresel Gastronomi Deneyimlerinin Ölçülebilmesine Yönelik Bir Ölçek Geliştirme Çalışması
2nd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) (27.09.2018 - 29.09.2018)
Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı, Sercan Benli, Ozan Güler
Destinasyon İmajının Davranışsal Niyete Etkisinin Yerli Turistler Açısından Araştırılması: Mersin Örneği
1st. International Mersin Congress (01.11.2018 - 03.11.2018)
Ozan Güler, Sercan Benli, Cansu Tor Kadıoğlu
Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Algıladıkları Performans, Memnuniyet ve Davranışsal Eğilimleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
4th International Congress of Tourism Management Researches (12.05.2017 - 14.05.2017)
Sercan Benli, Ozan Güler, Ali Dalgıç, Gürkan Akdağ
Yiyecek-İçecek İşletmeleri Yöneticileri Gözünden Gaziantep’in “Dünya Gastronomi Şehri Ünvanının Değerlendirilmesi
1st International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017) (28.09.2017 - 30.09.2017)
Ozan Güler, Sedef Harçın, Cansu Tor Kadıoğlu
What are the Expectatıons of Loyal British Tourists from the Tourism Development of Didim?
FUTOURISM 2017 - THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (28.09.2017 - 30.09.2017)
Beril Dönmez, Ozan Güler
OTEL İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAK: ADIYAMAN ÖRNEĞİ
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (27.09.2017 - 30.09.2017)
Hülya Yeşilyurt, Cem Yeşilyurt, Ozan Güler, Songül Düz
Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Motivasyon Kriterleri ve Demografik Özelliklerine Göre Kümelenmesi
VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (14.04.2017 - 15.04.2017)
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Sercan Benli, Ali Dalgıç
Gayri Ahlaki Müşteri Davranışı ve Başa Çıkma Taktikleri: Restoran ve Otel Çalışanları Üzerine Bir Araştırma
The First International Congress on Future of Tourism:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (28.09.2017 - 30.09.2017)
Ozan Güler, Ali Dalgıç, Cansu Tor Kadıoğlu
Visitors Complaints Towards Milano 2015 EXPO Event
International Congress of Tourism and Management Researches (20.05.2016 - 22.05.2016)
Ozan Güler, Kemal Birdir, Ali Dalgıç
Reflection of Sustainable Gastronomy on Menus A Research on the Menus of Fine Dining Restaurants
III. INTERNATIONALCESME-CHIOS HISTORY, CULTURE AND TOURISM SYMPOSIUM (03.11.2016 - 04.11.2016)
Sercan Benli, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Consumers Positive And Negative Reviews Towards Local Food Experiences The Case Of Restaurants In Gaziantep City On Tripadvisor Com
2nd International Tourism and Hospitality Management Conference (12.10.2016 - 16.10.2016)
Caner Çalışkan, Hülya Yeşilyurt, Ozan Güler, Seçkin Kodal
Unesco Creative Cities of Gastronomy A Glimpse on UNESCO Creative Gastronomy Cities of Turkey And Spain
2nd International Tourism and Hospitality Management Conference (12.10.2016 - 16.10.2016)
Ozan Güler, Maria Sandra Sanchez Canizares, Maria Sandra Sanchez Canizares, Abdulcelil Çakici
İşgören Avukatlığının Çalışanların Rol Çatışmaları ve Rol Belirsizliği Üzerindeki Etkisi: Otel Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma
International Congress of Tourism and Management Researches (20.05.2016 - 22.05.2016)
Ali Dalgıç, Kemal Birdir, Ozan Güler
Bir Motivasyon Aracı Olarak Gastronomi Hatay ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları Yiyecek İçecek Deneyimleri Üzerine Bir Araştırma
1. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi (28.05.2015 - 30.05.2015)
Gürkan Akdağ, Yılmaz Akgündüz, Ozan Güler, Sercan Benli
Bir Seyahat Motivasyon Aracı Olarak Gastronomi Hatay ı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları Yiyecek İçecek Deneyimleri ve Seyahat Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
1. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi (28.05.2015 - 30.05.2015)
Gürkan Akdağ, Yılmaz Akgündüz, Ozan Güler, Sercan Benli, Francisco Florez-Revuelta
Turizm ve Çevre İlişkisi Türkiye deki Yeşil Otellerin Gözünden Yeşil Otelcilik Uygulamalarının Getirileri
Türkiye Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi (04.06.2014 - 06.06.2014)
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Osman Demirtaş, Demirtaş Osman, Ali Dalgıç, Cem Yeşilyurt
An Investigatıon of Residents Perceptions on Tourism In Canakkale Excuse Me Am I Disturbing You
Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (19.07.2011 - )
Ozan Güler, Ekrem Tufan, Çiğdem Yılmaz
BOŞ ZAMAN EV İÇİ MUTFAK AKTİVİTELERİNİN ÇOCUKLARIN İYİ OLUŞ HALLERİNE ETKİSİ: EBEVEYN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
25. Ulusal Turizm Kongresi (25.09.2025 - )
Ozan Güler, Elif Ede, Afitap Bulut
Üniversite Hastanelerine Yapılan Çevrimiçi Şikâyetlere Yönelik Bir İçerik Analizi: Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma Ve Uygulama Merkez Örneği
Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Sağlık Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu (26.06.2025 - )
Ozan Güler, Ruken Öztürk, Hilal Baş, Birsen Akdoğan, Hande Şimşek, Leyla Acehan
Evsel Gıda Atıkları Evlerde Beslediğimiz Patili Dostlarımız İçin Ne Kadar Uygun? Veterinerlerin Görüşleri Üzerine Bir Araştırma.
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi (18.04.2024 - )
Ozan Güler, Dila Şahingök, Esat Özata
MICHELIN YILDIZLI GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI ÜZERİNE SİSTEMATİK BİR DERLEME
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongres (17.10.2024 - )
Ozan Güler, Fatma Nur Karaman
Genişletilmiş Benlik Perspektifinden Hareketle Mutfak Tezgahından Bilim Sofrasına Geçişe Yüklenen Anlam: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri Örneği
24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024)
Ozan Güler, Remziye Ekici Çilkin, Neslihan Şimşek
İçkiler ve İçecekler Bağlamında Gastronomi Araştırmalarinin Güncel Durumu ve Geleceği Üzerine Bir Sistematik Derleme.
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi (18.04.2024 - )
Ozan Güler, Dila Sabahşan, Halil Efe Ayçiçek
Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Temalı Araştırmalar Üzerine Sistematik Bir Derleme
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi (18.04.2024 - )
Ozan Güler, Fatma Nur Karaman, Aliye Serin, Esra Keklikoğlu
POLONYALI TURİSTLERİN UNUTULMAZ GASTRONOMİ TURİZMİ DENEYİMLERİ
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - )
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023)
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Neslihan Şimşek
Vegan Beslenmenin Sporcu Performansına Etkisi Üzerine Bir Derleme
22. Ulusal Turizm Kongresi, BURDUR. (27.10.2022 - )
Ozan Güler, Nurettin Mersin, Murat İsmet Haseki
Yeşil Olmak Mı? Yeşil Görünmek Mi? Yeşil Nesil Restoranlarda Algilanan Yeşil Göz Boyama
22. Ulusal Turizm Kongresi, BURDUR. (27.10.2022 - )
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Simge Coşkun
Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Turistlerin Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Adana’yı Ziyaret Eden Yerli Turistler Üzerine Bir Araştırma
19. Ulusal Turizm Kongresi (17.10.2018 - 21.10.2018)
Ozan Güler, Elanur Şahin, Gürkan Akdağ
Hizmet Başarısızlıkları ve Hizmet Telafileri Alakart Restoranlarda Yaşanan Deneyimler Üzerine Bir Araştırma
17. Ulusal Turizm Kongresi (20.10.2016 - 23.10.2016)
Ozan Güler, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Büyük Spor Organizasyonlarına Ev Sahipliği Yapmaya Değer Mi Ekonomik Beklentiler ve Turizm Açısından Bir Değerlendirme
3.Doğu Akdeniz Sempozyumu (18.04.2014 - 18.04.2014)
Çakıcı Abdulcelil, Ozan Güler
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kariyer Algılamaları Çanakkale Mersin ve Kıbrıs ta Bir Araştırma
3.Doğu Akdeniz Sempozyumu (18.04.2014 - 18.04.2014)
Tülay Güzel, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Süreyya Şener
Tüketicilerin Masa Servisi Yapan Restoranlarda Önem Verdiği Hususların Şikâyet Davranışı Eğilimlerine Etkisi
15. Ulusal Turizm Kongresi (12.11.2014 - 15.11.2014)
Ayşe Şahin, Abdülcelil Çakıcı, Ozan Güler
Mersin 2013 17 Akdeniz Oyunları Oyunlar Köyü Konaklama Operasyon Süreci
14. Ulusal Turizm Kongresi (05.12.2013 - 08.12.2013)
Alper Duran, Murat Akın, Gürkan Akdağ, Beril Dönmez, Ozan Güler, Sercan Benli
Mersin 2013 XVII Akdeniz Oyunları Oyunlar Köyü Konaklama Operasyon Süreci
14. Ulusal Turizm Kongresi (07.11.2013 - 09.11.2013)
Alper Duran, Murat Akın, Gürkan Akdağ, Beril Dönmez, Ozan Güler, Sercan Benli