İstanbul'u ziyaret eden yabancı turistlerin gastronomi deneyimlerinin büyük veri ile analizi: Tripadvisor.com örneği

MURAT EKER

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Türkiye'yi ziyaret eden yabancı turistlerin her şey dâhil otellerden algıladıkları yöresel yemek deneyimi

AYŞE MELİS UZUN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Üçüncü nesil kahve deneyiminden algılanan değer, aktif katılım ve birlikte oluşturma sürecinin müşteri memnuniyeti ve sadakatine etkisi

NURETTİN MERSİN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Restoran müşterilerinin algıladıkları deneyim kalitesi, memnuniyeti ve davranışsal niyetleri arasındaki ilişkide iyi oluşun rolü

HATİCE UÇAR

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Hatırlanabilir gastronomi turizmi deneyimi, deneyim memnuniyeti ve sadakat ilişkisi: Hatay ve Gaziantep UNESCO Gastronomi Şehirleri örneği

HASAN KÜÇÜKTEMEL

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Sosyal medya gastronomi bilgi kalitesinin destinasyon yemek imajına etkisi: Adana'yı ziyaret eden yerli turistler üzerine bir araştırma

SENA NAKİLCİOĞLU

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Vegan turistlerin seyahat motivasyonlarının destinasyon memnuniyetine etkisi

GAMZE DENİZ ÇAĞLAYAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Destinasyon yemek deneyimi ve mutfak memnuniyetinin mutfağa ve destinasyona yönelik sadakate etkisi: Mersin'i ziyaret eden yerli turistler üzerine araştırma

SALİM OKAN GÜNDOĞDU

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Uluslararası Ziyaretçilerin Gastronomik Deneyim Memnuniyeti, Destinasyona Bağlılık ve Davranışsal Niyetlerinde Unutulmaz Yerel Yemek Deneyimi ve Nostaljinin Rolü

NESLİHAN ŞİMŞEK

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2025 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!