İstanbul'u ziyaret eden yabancı turistlerin gastronomi deneyimlerinin büyük veri ile analizi: Tripadvisor.com örneği
MURAT EKER
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Türkiye'yi ziyaret eden yabancı turistlerin her şey dâhil otellerden algıladıkları yöresel yemek deneyimi
AYŞE MELİS UZUN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Üçüncü nesil kahve deneyiminden algılanan değer, aktif katılım ve birlikte oluşturma sürecinin müşteri memnuniyeti ve sadakatine etkisi
NURETTİN MERSİN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Restoran müşterilerinin algıladıkları deneyim kalitesi, memnuniyeti ve davranışsal niyetleri arasındaki ilişkide iyi oluşun rolü
HATİCE UÇAR
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Hatırlanabilir gastronomi turizmi deneyimi, deneyim memnuniyeti ve sadakat ilişkisi: Hatay ve Gaziantep UNESCO Gastronomi Şehirleri örneği
HASAN KÜÇÜKTEMEL
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Sosyal medya gastronomi bilgi kalitesinin destinasyon yemek imajına etkisi: Adana'yı ziyaret eden yerli turistler üzerine bir araştırma
SENA NAKİLCİOĞLU
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Vegan turistlerin seyahat motivasyonlarının destinasyon memnuniyetine etkisi
GAMZE DENİZ ÇAĞLAYAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Destinasyon yemek deneyimi ve mutfak memnuniyetinin mutfağa ve destinasyona yönelik sadakate etkisi: Mersin'i ziyaret eden yerli turistler üzerine araştırma
SALİM OKAN GÜNDOĞDU
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Uluslararası Ziyaretçilerin Gastronomik Deneyim Memnuniyeti, Destinasyona Bağlılık ve Davranışsal Niyetlerinde Unutulmaz Yerel Yemek Deneyimi ve Nostaljinin Rolü
NESLİHAN ŞİMŞEK
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı