Dünyanın En Beğenilen Sebze Yemekleri Bize Ne Anlatıyor? TasteAtlas 2024 Değerlendirmelerine Semiyotik Bir İnceleme
Journal of Academic Tourism Studies, vol. 6, no. 1, pp. 39–54
Ozan Güler, Tuğba Akdemir
Türkiye’de Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Araştırmaları Üzerine Sistematik Bir Derleme
Journal of Applied Tourism Research, vol. 6, no. 1, pp. 54–76
Ozan Güler, Fatma Nur Karaman, Aliye Serin, Neslihan Şimşek, Esra Keklikoğlu
Bana Tabağını Göster Sana Sürdürülebilirliğe Ne Kadar Önem Verdiğini Söyleyeyim! Türkiyedeki Yeşil Yıldızlı Michelin Restoranlarının Yemek Paylaşımlarına Semiyotik Bir Bakış
Journal of New Tourism Trends, vol. 6, no. 1, pp. 44–64
Güler Ozan, Şahingök Dila
Türk Sokak Lezzetlerinin Sosyal Medyada Temsiliyetindeki Hijyen Ve Gıda Güvenliği Sorunları: Semiyotik Bir İnceleme.
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 7, no. 1, pp. 32–49
Güler Ozan, Ede Elif
Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Salim Okan Gündoğdu, Salim Okan Gündoğdu, Samet Ziya Akça...
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Ümit Sormaz
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği (A Comparative Study on Fish Dish Preferences in A la Carte Restaurant Menus: The Case of Mersin)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel Aslan
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye deki Bilimsel Evi Neresi Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme (Where is the Scientific Home of Gastronomy Studies in Turkey A Study on the Disciplinary Structure Based on Research on Coffee)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695
Neslihan Şimşek, Ozan Güler, Murat İsmet Haseki
Yeni Bir Dönüştürücü Turizm Trendi Olarak “Ye-Dua Et-Sev Turizmi”: Kuramsal Bir Model Önerisi
Journal of Academic Tourism Studies (JATOS), vol. Volume: 3 Issue: 2, no. Volume: 3 Issue: 2, pp. 50–65
Ozan Güler, Neslihan Şimşek
COVID-19 TEDBİRLERİ SONRASI YERLİ TURİSTLERİN TATİL TERCİHLERİ VE BEKLENTİLERİ ÜZERİNE BİR DURUM ARAŞTIRMASI (A CASE STUDY ON HOLIDAY PREFERENCES AND EXPECTATIONS OF LOCAL TOURISTS AFTER COVID-19 MEASURES)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 5, no. 3, pp. 1056–1072
Anıl Kale, Ozan Güler, Neslihan Şimşek
Çocuklu Ailelerin Restoran Seçim Kriterleri ve Hizmet Kalitesi Algıları: Önem-Performans Analizi ile Bir Araştırma
Journal of Yaşar University, vol. 16, no. 61, pp. 170–192
Ozan Güler, Fatma Yayla, Metin Öztürk
Pazarlama Karmasından Hareketle Coğrafi İşaretli Ürün Algısı: Mersin Örneği
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, vol. 5, no. 2, pp. 277–301
Ozan Güler, Metin Öztürk
COVID-19 Sürecinde Değişen Beslenme Alışkanlıkları: Covid-19 Hastalığını Geçiren Aileler Örnekleminde Nitel Durum Araştırması
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 67–81
Ozan Güler, Hatice Günaylı
Nasıl Vegan Oldum? Fenomenolojik Nitel Bir Araştırma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 5, no. 2, pp. 287–304
Ozan Güler, Gamze Deniz Çağlayan
Positive Psychological Impacts of Cooking During the COVID-19 Lockdown Period: A Qualitative Study
FRONTIERS IN PSYCHOLOGY, vol. 12, no. 635957, pp. 1–12
Ozan Güler, Murat İsmet Haseki
ALAKART RESTORAN MENÜLERİNDE BALIK YEMEĞİ TERCİHLERİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI ARAŞTIRMA: MERSİN ÖRNEĞİ
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 9, no. 4, pp. 915–936
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel
How a group service failure at a restaurant turns into an individual dissatisfaction? A scenario-based experiment
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, vol. 5, no. 2, pp. 125–141
Ozan Güler, Abdulcelil Çakici
Do tourists’ gastronomic experiences differ within the same geographical region? A comparative study of two Mediterranean destinations
British Food Journal, vol. 120, no. 1, pp. 158–171
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Bilimsel Eğitim Etkinliklerinde Algılanan Performans ile Davranışsal Niyet Arasındaki İlişkide Mesleki Kazanımın Rolü
The Journal of Academic Social Science Studies, vol. 8, no. Number: 72, pp. 521–540
Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Bilimsel Eğitim Etkinliklerinde Algılanan Performans, Mesleki Kazanım ve Davranışsal Niyet Arasındaki İlişki
The Journal Of Academic Social Science Studies, vol. , no. 72, pp. 521–540
Ozan Güler, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici
Perceptions of Locals towards Non Mega Sporting Events A Study of XVII Mediterranean Games in Mersin
Revista de Turism-Studii si Cercetari in Turism (Journal of Tourism – Studies and Research in Tourism), vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdülcelil Çakıcı
Perceptions of locals towards non mega sporting events A study of XVII Mediterranean Games in Mersin Turkey
Revista de turism-studii si cercetari in turism, vol. 21, no. 1, pp. 9–21
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Abdulcelil Çakici, Abdulcelıl Çakıcı, Abdulcelil...
What Is Your Favorite Local Food Menu Application of Conjoint Analysis on the Eastern Mediterranean Cuisine of Turkey
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. 3, pp. 25–25
Ozan Güler, Sercan Benli, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Spor Organizasyonlarında Algılanan Hizmet Kalitesi ve Memnuniyet 17 AkdenizOyunlarına Katılan Sporcular Üzerine Bir Araştırma
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
Hüzün Turizmi Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkını Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Deneyimleri
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 3, no. 4, pp. 12–23
Kemal Birdir, Ali Dalgıç, Ozan Güler, Kayaalp Yusuf
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Abdulcelil Çakici, Çakıcı Abdulcelil, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi Perceived Service Quality and Satisfaction at Sport Organizations Case of theAthletes Participating in The 17th Mediterranean Games
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Beril Dönmez, Sercan Benli
Büyük Spor Organizasyonlarında Hizmet Kalitesi 17 Akdeniz Oyunlarına Katılan Sporcuların Konaklama Hizmetlerine İlişkin Kalite Algısının Memnuniyetlerine Etkisi
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 1–25
Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Alper Duran, Ali Dalgıç, Sercan Benli, Beril Dönmez
Çevresel Tehdit Çevresel Bilinç ve Çevresel Tutum Çevre Odaklı Davranışı Etkiler Mi Çanakkale Sivil Toplum Kuruluşları Örneği
Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 7, no. 18, pp. 26–26
Bahattin Hamarat, Ozan Güler, Erol Duran, Murat Gümüş, Ekrem Tufan
Michelin Rehberi’ndeki Restoranların Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomik Mesajı Nedir? Instagram Paylaşımlarına Yönelik Göstergebilimsel Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 13, no. 2, pp. 1938–1957
Ozan Güler, Meryem Güp
Hijyen Restoranlar İçin Hala Bir Şikâyet Nedeni mi Mersin deki Alakart Restoranlara Yönelik Çevrimiçi Müşteri Şikâyetleri Üzerinden Bir Araştırma
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, vol. 4, no. 4, pp. 3740–3753
Ozan Güler, Fatma Yayla
3. Dalga Kahvecilik Konseptinin Kendine Özgü Gastronomik Vaatleri: Kalite, Sosyal Etkileşim ve Sürdürülebilirlik (Distinctive Gastronomic Promises of Third Wave of Coffee Concept: Quality, Social Interaction and Sustainability)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 3, pp. 2337–2352
Ozan Güler, Simge Akyel, Sena Nakilcioğlu, Gamze Deniz Çağlayan, Alihan Kıcıman
Tripadvisor com da Yer Alan Restoran Şikâyetlerinin Analizi Mersin ve Hatay da Yöresel Yiyecek Sunan Restoranlara Yönelik Bir Araştırma Analysing Restaurant Complaints Available at Tripadvisor com A Study on Local Food Restaurants Located in Mersin and Hatay
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special 1, pp. 153–153
Ali Dalgıç, Ozan Güler, Kemal Birdir
Tripadvisor com da Yer Alan Restoran Şikâyetlerinin Analizi Mersin ve Hatay da Yöresel Yiyecek Sunan Restoranlara Yönelik Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. 1, pp. 153–173
Ali Dalgıç, Ozan Güler, Kemal Birdir
İşten Ayrılma Niyeti ve Aşırı Rol Yükünün Otel Çalışanlarının Sosyal Aylaklık Davranışlarına Etkisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 16, no. 4, pp. 515–536
Yılmaz Akgündüz, Gürkan Akdağ, Ozan Güler, Serdar Sünnetçioğlu
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Tronsformed Tourism
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Çakıcı Abdülcelil, Sercan Benli
Yeşil Bankacılık ve Yeşil Krediler Antalya daki 4 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinin Bakış Açıları Üzerine Bir Araştırma
Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 1, pp. 80–96
Ozan Güler, Ekrem Tufan
Turizmi Değiştiren 100 Yenilik 100 Innovations That Transformed Tourism Anne Mette Hjalager Çeviri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 26, no. 2, pp. 290–317
Ozan Güler, Abdülcelil Çakıcı, Gürkan Akdağ, Sercan Benli
Hüzün Turizmi Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkını Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Deneyimleri Dark Tourism The Experiences of Foreign Tourists Visiting the Gallipoli Peninsula Historical National Park
Journal of Tourism and Gastronmy Studies (JOTAGS), vol. 3, no. 4, pp. 12–23
Kemal Birdir, Ali Dalgıç, Ozan Güler, Kayaalp Yusuf
Michelin Rehberi’ndeki Restoranların Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomik Mesajı Nedir? Instagram Paylaşımlarına Yönelik Göstergebilimsel Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1938–1958
Ozan Güler, Meryem Güp