Reference Module in Food Science
Bölüm: The role of emotions in shaping eating habits and behaviors, Sayfa: –
GÜLER OZAN,ŞİMŞEK NESLİHAN
2025 Bilimsel Kitap https://doi.org/10.1016/B978-0-443-15976-3.00018-0 Link
Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış
Bölüm: Gastronomi Araştırmalarının Teknolojik Yolculuğu Nasıl İlerliyor? TR Dizin Endeksli Dergiler Kapsamında Sistematik Tarama Araştırması, Sayfa: 1263–1278
GÜLER OZAN,ARICI ALİ AKİF,UZUN AYŞE MELİS,TURAN İPEK,ÇİFTÇİ KÜBRA
2024 Bilimsel Kitap 978-605-254-809-7, Link
Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış,
Bölüm: Gastronomi Araştırmalarının Sürdürülebilirlik Yolculuğu Nasıl İlerliyor? TR Dizin Endeksli Dergiler Kapsamında Sistematik Tarama Araştırması, Sayfa: 1242–1262
GÜLER OZAN,EKER MURAT,ŞAHİN DENİZ,YILDIRIM YUSUF,SAYILKAN HELİN SU
2024 Bilimsel Kitap 978-605-254-809-7, Link
Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1
Bölüm: Gastronomi Alanında Michelin Yıldızı Temalı Çalışmalara İlişkin Sistematik Bir Derleme, Sayfa: 417–429
GÜLER OZAN,KARAMAN FATMA NUR
2024 Bilimsel Kitap 978-625-5532-22-0 Link
Turizmde Büyük Veri
Bölüm: Büyük Veri Kaynağı Olarak Sosyal Medyanın Turizm Araştırmalarında Kullanımı, Sayfa: 61–77
GÜLER OZAN, HASEKİ MURAT İSMET, EKER MURAT
2023 Bilimsel Kitap 978-605-254-818-9
Turist Davranışı
Bölüm: Turist Davranışını Anlamada Göstergeler, Ölçekler ve Büyük Veri, Sayfa: 311–343
GÜLER OZAN, KALE ANIL, ŞİMŞEK NESLİHAN
2023 Bilimsel Kitap 978-605-254-830-1
Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler
Bölüm: Gastronomik Bir Akım Olarak Çiğ Beslenme (Raw Food), Sayfa: 463–486
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN, ÇAĞLAYAN GAMZE DENİZ
2023 Bilimsel Kitap 978-625-6579-43-9
Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri
Bölüm: Alkollü ve Alkolsüz İçecekler, Sayfa: 411–445
GÜLER OZAN, SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2023 Bilimsel Kitap 978-625-6822-56-6
Profesyonel Mutfaklar
Bölüm: Profesyonel Mutfaklarda Standardizayon ve Ergonomi, Sayfa: 59–77
AKDAĞ GÜRKAN, GÜLER OZAN, SEVİNÇ EYÜP KEMAL
2023 Bilimsel Kitap 978-625-413-046-5
Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler
Bölüm: Brendi ve Konyak, Sayfa: 221–248
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN
2023 Bilimsel Kitap 978-605-254-881-3
TURİZM EKONOMİSİNDE GÜNCEL KONULAR
Bölüm: Vegan Ekonomisi ve Turizme Yansımaları, Sayfa: 173–200
GÜLER OZAN, ÖCEK Cemile
2022 Bilimsel Kitap 978-605-254-547-8
Turizm Girişimciliğinin Doğası: Güncel Konular
Bölüm: Sektörün Gizli Paydaşları Mülteci ve Göçmen Girişimciler: Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Girişimciliği Örneği, Sayfa: 101–122
GÜLER OZAN, YAVUZ GÜLSER
2022 Bilimsel Kitap 978-625-417-662-3
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Bölüm: Etnik Restoran, Sayfa: –
GÜLER OZAN
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-551-5
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Bölüm: Fiks Mönü, Sayfa: –
GÜLER OZAN
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-551-5
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Bölüm: Michelin Yıldızı, Sayfa: –
GÜLER OZAN
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-551-5
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
Bölüm: Restoran Müdürü, Sayfa: –
GÜLER OZAN
2022 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-551-5
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi: Kavramlar Araştırmalar ve Çalışma Önerileri
Bölüm: Bilimsel Araştırma Bakış Açısıyla Gastronomi Disiplini, Sayfa: 14–35
GÜLER OZAN
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-470-9
Sürdürülebilir Gastronomi
Bölüm: Sürdürülebilir Gastronomi ve Tüketici Davranışları, Sayfa: 211–245
GÜLER OZAN, BENLİ SERCAN
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-449-5
Türkiye Lezzet Rotaları
Bölüm: Mersin Mutfağı, Sayfa: 84–99
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN
2021 Bilimsel Kitap 978-605-254-509-6
Kavramlarla ve Örneklerle Genel Turizm
Bölüm: Turizme Genel Bakış, Sayfa: 1–26
AKDAĞ GÜRKAN,GÜLER OZAN,ÇAKİCİ ABDULCELİL
2019 Bilimsel Kitap 978-605-254-082-4
Kavramlarla ve Örneklerle Genel Turizm
Bölüm: Turizmde Çevre ve Sürdürülebilirlik, Sayfa: 105–132
GÜLER OZAN,EKİCİ REMZİYE,TÜRKAY OĞUZ
2019 Bilimsel Kitap 978-605-254-082-4
Kavramlarla ve Örneklerle Genel Turizm
Bölüm: Turizmde Destinasyon Yönetimi, Sayfa: 273–300
GÜLER OZAN,GÜVEN AYLİN,EKİCİ REMZİYE,ÖZDEMİR UMUTLU GÖKÇE
2019 Bilimsel Kitap 978-605-254-082-4
Current Issues in Tourism and Hospitality Management
Bölüm: The Harmony of Science and Food: Molecular Gastronomy, Sayfa: 221–230
GÜLER OZAN
2019 Bilimsel Kitap 978-605-69709-1-7
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ-TÜRKİYE
Bölüm: BEKLEYİŞ TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 48–49
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: BİLİŞSEL UYUŞMAZLIK TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 55–56
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: EŞİTLİK TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 138–139
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: GEREKÇELİ EYLEM TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 181–181
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 390–391
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: SOSYAL MÜBADELE TEORİSİ MADDESİ, Sayfa: 445–446
ÇALIŞKAN UĞUR, GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: TEKNOLOJİ KABUL MODELİ MADDESİ, Sayfa: 488–489
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TÜRKİYE
Bölüm: ATFETME TEORİSİ, Sayfa: 33–34
GÜLER OZAN
2019 Ansiklopedi Maddesi 978-605-254-085-5
The Routledge Handbook of Hospitality Marketing
Bölüm: Promotion in the Hospitality Industry, Sayfa: 168–179
DALGIÇ ALİ,GÜLER OZAN,BİRDİR KEMAL
2018 Bilimsel Kitap 978-1-13-821466-8 Link
INTERNATIONAL SERVICES MARKETING: NEW TRENDS AND UPDATED TERMINOLOGY
Bölüm: Service Recovery, Sayfa: 381–392
GÜLER OZAN,DOĞRUL ÜMİT
2017 Ders Kitabı 978-605-9440-70-7
Service Failures and Recovery in Tourism and Hospitality: A Practical Manual
Bölüm: Emotional Contagion and the Influence of Groups on Service Failures and Recovery, Sayfa: 135–159
ÇAKİCİ ABDULCELİL,GÜLER OZAN
2017 Bilimsel Kitap 978-1-78639-067-7 Link
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ - GENEL TURİZM KİTABI
Bölüm: Turizm Endüstrisine Genel Bakış, Sayfa: 1–22
GÜLER OZAN
2016 Ders Kitabı 978-975-442-777-6 Link
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ - GENEL TURİZM KİTABI
Bölüm: Turizm ve Çevre, Sayfa: 1–21
GÜLER OZAN
2016 Ders Kitabı 978-975-442-777-6 Link
TOURISM The Business of Hospitality and Travel
Bölüm: Dünyanın En Büyük Endüstrisi Olan Turizme Giriş, Sayfa: 1–32
ÇAKICI ABDÜLCELİL,GÜLER OZAN
2016 Bilimsel Kitap 978-605-320-296-7
Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar
Bölüm: Müşteri Şikâyet Yönetimi, Sayfa: 217–247
ÇAKICI ABDULCELİL,GÜLER OZAN
2015 Bilimsel Kitap 978-605-333-385-2
Encyclopedia of Tourism
Bölüm: “Career, tourism”, Sayfa: 1–3
ÇAKICI ABDÜLCELİL,GÜLER OZAN
2015 Ansiklopedi Maddesi 978-3-319-01383-1 Link
TURİZMDE GÜNCEL KONU VE EĞİLİMLER DETAY YAYINCILIK
Bölüm: Sürdürülebilir Bir Yatırım Örneği Olarak Yeşil Otelcilik, Sayfa: 357–374
GÜLER OZAN,TUFAN EKREM
2013 Bilimsel Kitap 978-605-5216-00-0 1 atıf
Kitap yazarlığı bulunamadı!