User profile picture

Doç. Dr. OZAN GÜLER



  • Yöksis ID 22012
  • Researcher ID AAZ-4212-2021
  • ORCID ID 0000-0002-0062-3983
  • Scopus ID 57224609960
  • Scholar ID
  • E-posta ozanguler@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 13982

Birim

TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm

35

MAKALE

Detay

46

BİLDİRİ

Detay

4

PROJE

Detay

8

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260 Link 2024
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88 Link 2024
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733 Link 2023
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye’deki Bilimsel Evi Neresi? Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695 Link 2023

Son 5 Bildiri

Investigating The Effects Of Environmental Threat Perception And Environmental Knowledge On Environmental Behaviour Do I Learn When I Am Threatened Case Of NGO s
2nd Advances in Hospitality and Tourism Marketing & Management Conference ( - ) Link
Genişletilmiş Benlik Perspektifinden Hareketle Mutfak Tezgahından Bilim Sofrasına Geçişe Yüklenen Anlam: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri Örneği
24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024) Link 2024
Evsel Gıda Atıkları Evlerde Beslediğimiz Patili Dostlarımız İçin Ne Kadar Uygun? Veterinerlerin Görüşleri Üzerine Bir Araştırma.
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi (18.04.2024 - ) Link 2024
MICHELIN YILDIZLI GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI ÜZERİNE SİSTEMATİK BİR DERLEME
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongres (17.10.2024 - ) Link 2024
İçkiler ve İçecekler Bağlamında Gastronomi Araştırmalarinin Güncel Durumu ve Geleceği Üzerine Bir Sistematik Derleme.
IV. Ulusal Balıkesir Turizm Kongresi (18.04.2024 - ) Link 2024