User profile picture

Doç. Dr. OZAN GÜLER



  • Yöksis ID 22012
  • Researcher ID AAZ-4212-2021
  • ORCID ID 0000-0002-0062-3983
  • Scopus ID 57224609960
  • Scholar ID
  • E-posta ozanguler@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon 13982

Birim

TURİZM FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm

41

MAKALE

Detay

53

BİLDİRİ

Detay

4

PROJE

Detay

9

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Michelin Rehberi’ndeki Restoranların Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Gastronomik Mesajı Nedir? Instagram Paylaşımlarına Yönelik Göstergebilimsel Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1938–1958 Link 2025
Dünyanın En Beğenilen Sebze Yemekleri Bize Ne Anlatıyor? TasteAtlas 2024 Değerlendirmelerine Semiyotik Bir İnceleme
Journal of Academic Tourism Studies, vol. 6, no. 1, pp. 39–54 Link 2025
Bana Tabağını Göster Sana Sürdürülebilirliğe Ne Kadar Önem Verdiğini Söyleyeyim! Türkiyedeki Yeşil Yıldızlı Michelin Restoranlarının Yemek Paylaşımlarına Semiyotik Bir Bakış
Journal of New Tourism Trends, vol. 6, no. 1, pp. 44–64 Link 2025
Türk Sokak Lezzetlerinin Sosyal Medyada Temsiliyetindeki Hijyen Ve Gıda Güvenliği Sorunları: Semiyotik Bir İnceleme.
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, vol. 7, no. 1, pp. 32–49 Link 2025
Türkiye’de Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Araştırmaları Üzerine Sistematik Bir Derleme
Journal of Applied Tourism Research, vol. 6, no. 1, pp. 54–76 Link 2025

Son 5 Bildiri

Investigating The Effects Of Environmental Threat Perception And Environmental Knowledge On Environmental Behaviour Do I Learn When I Am Threatened Case Of NGO s
2nd Advances in Hospitality and Tourism Marketing & Management Conference (31.05.2012 - 03.06.2012) Link
What do Turkish Airlines’ in-flight meal visuals whisper about Turkish culinary culture?A semiotic Approach
The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a better World(MTCON’25) April 30 – May 3, 2025 (30.04.2025 - 03.05.2025) Link 2025
BOŞ ZAMAN EV İÇİ MUTFAK AKTİVİTELERİNİN ÇOCUKLARIN İYİ OLUŞ HALLERİNE ETKİSİ: EBEVEYN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
25. Ulusal Turizm Kongresi (25.09.2025 - ) Link 2025
Yetişkin Bireylerde Tatlı Bağımlılığı ve Tatlı Tercihleri
9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK25) (09.10.2025 - 11.10.2025) Link 2025
Modern Mutfak Uygulamaları Yöresel Mutfak Mirasımız İçin Bir Fırsat Mı Tehdit Mi? Michelin Yıldızlı Neolokal Örneği
9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK25) (09.10.2025 - ) Link 2025