Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar III
Bölüm: Turizm Endüstrisinde Yalın Yönetim, Sayfa: 171–191
YAVUZ GÜLSER
Research Anthology on Social Media Advertising and Building Consumer Relationships (4 Volumes)
Bölüm: Social Media and Events: Before, During, and After, Sayfa: 106–122
YAVUZ GÜLSER, ENES KEMAL
Turizm Girişimciliğinin Doğası Güncel Konular
Bölüm: Sektörün Gizli Paydaşları Mülteci ve Göçmen Girişimciler: Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Girişimciliği Örneği, Sayfa: 101–122
GÜLER OZAN, YAVUZ GÜLSER
2022
Bilimsel Kitap
9786254176623
Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Karanlık Yüzü
Bölüm: Örgütsel Çatışma, Sayfa: 201–217
YAVUZ GÜLSER
2022
Bilimsel Kitap
978-605-254-662-8
Turizmin Geleceği Yeni Yolculuklar
Bölüm: Gastronomi Turizminde Vejetaryenlik ve Veganlık, Sayfa: 74–96
YAVUZ GÜLSER
2022
Bilimsel Kitap
978-605-254-661-1
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi
Bölüm: Dünyada Sağlık Turizminin Potansiyeli ve Sağlık Turizmi Uygulamaları, Sayfa: 19–44
YAVUZ GÜLSER
2021
Bilimsel Kitap
978-625-439-700-4
Akdeniz’in Turizm Güneşi Mersin
Bölüm: Mersinde Agro-Turizm, Sayfa: 265–291
YAVUZ GÜLSER
2021
Bilimsel Kitap
978-625-433-119-0
Impact of ICTs on Event Management and Marketing
Bölüm: Social Media and Events: Before, During, and After, Sayfa: 139–155
YAVUZ GÜLSER, ENES KEMAL
Akıllı Destinasyon Markalaması Kentin Turizmle Sürdürülebilir Kalkınmasına 360° Bakış Mersin Örneği
Bölüm: Mersinliler, Mersin’de Kültür, Turizm ve Misafirperverlik, Sayfa: 193–218
YAVUZ GÜLSER
2019
Bilimsel Kitap
978-605-254-198-2
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi, Sayfa: 253–254
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Kaplıcalar Yönetmeliği, Sayfa: 258–259
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kanunu, Sayfa: 305–305
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgeleri, Sayfa: 305–305
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgeleri İmar Planları, Sayfa: 306–306
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Termal Sular Yönetmeliği, Sayfa: 492–493
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları
Bölüm: Turizm Teşvik Kanunu, Sayfa: 560–561
YAVUZ GÜLSER
2019
Ansiklopedi Maddesi
978-605-254-085-5
Siyasetçilerin Turizm Algılamaları
Bölüm: , Sayfa: –
YAVUZ GÜLSER, UNUR KAMİL
2021
Bilimsel Kitap
978-605-254-501-0