Deniz ürünleri kullanımı ve tüketimi konusunda balık restoran şeflerinin değerlendirmeleri

ALİHAN KICIMAN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Yerel mutfak kültüründen algılanan deneyimsel değerin, destinasyon memnuniyeti ve sadakatine etkisi: Ege Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi örneği

NASİBE ULUK

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Esnaf lokantacılığı ve Van ilinde esnaf lokantaları üzerine bir araştırma

ERGİN BOZAZ

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2023 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Gastronomide andragoji ve andragojik perspektifte aşçılık uygulama eğitimleri üzerine Mersin ilinde bir alan araştırması

MEHMET ERSİN BİRSEN

Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

2021 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Doktora tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!