Deniz ürünleri kullanımı ve tüketimi konusunda balık restoran şeflerinin değerlendirmeleri
ALİHAN KICIMAN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2023
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Yerel mutfak kültüründen algılanan deneyimsel değerin, destinasyon memnuniyeti ve sadakatine etkisi: Ege Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi örneği
NASİBE ULUK
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2023
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Esnaf lokantacılığı ve Van ilinde esnaf lokantaları üzerine bir araştırma
ERGİN BOZAZ
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2023
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi
Gastronomide andragoji ve andragojik perspektifte aşçılık uygulama eğitimleri üzerine Mersin ilinde bir alan araştırması
MEHMET ERSİN BİRSEN
Mersin Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
2021
Yüksek Lisans
TezMerkezi
Yurt İçi