SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, vol. 13, no. İhtisaslaşma, pp. 42–61
Cevat Ercik, Gülser Yavuz, Kemal Enes
Esnaf Lokantacılığı ve Van İlinde Esnaf Lokantaları Üzerine Bir Araştırma
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 196–224
Ergin Bozaz, Gülser Yavuz
Gastronomide Andragoji ve Andragojik Perspektifte Mutfak Uygulama Eğitimleri Üzerine Mersin İlinde Bir Alan Araştırması
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 18–33
Mehmet Ersin Birsen, Gülser Yavuz
Yöresel Yemeklerin Standardize Edilmesi ve Kabul Edilebilirliğinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 23, no. 2, pp. 249–263
Kemal Enes, Gülser Yavuz, Cevat Ercik
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları (The behavioral profile of domestic tourists in Kızkalesi and the problems of Kızkalesi as a tourist destination)
Journal of Tourism Theory and Research, vol. 5, no. 2, pp. 212–227
Mehtap Özkan Buzlu, Gülser Yavuz, Kamil Unur, Dilek Atçı
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları
Journal of Tourism Theory and Research, vol. 5, no. 2, pp. 212–227
Mehtap Özkan Buzlu, Mehtap Buzlu Özkan, Gülser Yavuz, Kamil Unur, Dilek Atçı
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimlerinin İncelenmesi
Social, Mentality and Researcher Thinkers Journal, vol. 4, no. 14, pp. 1305–1315
Gülser Yavuz, Mehmet Beyazgül, Erdinç Karadeniz
Turizmin Kamu Kaynaklarının Dağıtımındaki Yeri ve GelecektekiKonumu: Siyasetçilerin Görüşleri
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi, vol. 5, no. 3, pp. 35–46
Gülser Yavuz, Kamil Unur
Mersin’in XVII. Akdeniz Oyunları’ndan Beklentileri Üzerine Bir Araştırma
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 11–26
Gülser Yavuz, Abdulcelil Çakici
Dağcılık Turizmine Katılımda Dikkate Alınan Hususlar Üzerine Bir Araştırma
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, vol. 7, no. 3, pp. 75–94
Abdulcelil Çakici, Gülser Yavuz, Metin Çiçek
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Art-e Sanat Dergisi, vol. 16, no. 31, pp. 538–559
Esra Enes, Gülser Yavuz
Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 20, no. 3, pp. 368–388
Samet Ziya Akçay, Gülser Yavuz
Tanınmış Türk Şeflerin Bakış Açısıyla Türk Mutfağında İnovasyon
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 1, pp. 426–447
Gülser Yavuz
Algılanan Hizmet Kalitesi Düzeyine Göre Tez Yemek Restoranlarını Ziyaret Etme Nedenleri Forum Mersin AVM de Bulunan Tez Yemek Restoranlarından Hizmet Alan Tüketiciler Üzerine Bir Araştırma According to the Level of Perceived Service Quality Reasons to Visit Fast Food Restaurants A Case of Consumers Get Service From Fast Food Restaurants in Forum Mersin Mall
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special 1, pp. 244–244
Ferhat Şeker, Gülser Yavuz, Kamil Unur
Algılanan Hizmet Kalitesi Düzeyine Göre Tez Yemek Restoranlarını Ziyaret Etme Nedenleri: Forum Mersin AVM'de Bulunan Tez Yemek Restoranlarından Hizmet Alan Tüketiciler Üzerine Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 4, no. Special issue 1, pp. 244–257
Ferhat Şeker, Gülser Yavuz, Kamil Unur