Uluslararası kategoride proje bulunamadı!
Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı

Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı

Tamamlandı BAP Araştırmacı

Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin Incelenmesi

Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin Incelenmesi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.09.2013 –

Devam Ediyor TÜBİTAK PROJESİ Yürütücü

Baklagil İşleme Yan ürünlerinden Farklı teknolojik ve Kimyasal Süreçler Kullanılarak Katkı Maddeleri Geliştirilmesi

05.06.2020 – 26.10.2023 SİBEL YAĞCI, AYLİN ALTAN METE, DİDEM SUTAY KOCABAŞ, NAZLI ŞAHİN

Tamamlandı -Tübitak 1001 Araştırmacı

Balık Tazeliğinin Tespitine Yönelik Nanolif Tabanlı Kolorimetrik Sensör Tasarımı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.02.2019 – 30.06.2019 AYLİN ALTAN METE

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Danışman

Kitin Kıl Kristalleri ile Güçlendirilmiş Biyopolimer Bazlı Antimikrobiyal Nanoliflerin Nanobiyokompozit Yapılarının Üretimi ve Karakterizasyonu

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.11.2017 – 02.01.2019 AYLİN ALTAN METE, M Karabulut

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Yürütücü

Nişasta Esaslı Köpük Ambalaj Malzemesinin Ekstrüzyon Yöntemiyle Üretimi ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.06.2017 – 28.09.2018 AYLİN ALTAN METE, Ö Özmen

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Yürütücü

Elektroeğirme Yöntemiyle Ambalajlanmış Gıdalar için Oksijen Sensörünün Tasarlanması

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.06.2017 – 03.07.2018 AYLİN ALTAN METE, Meryem Yılmaz

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Yürütücü

Ekstrüzyon Prosesinin Bakla Ekstrüde Ürünlerinin Besinsel ÖzellikleriÜzerine Etkisi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 30.06.2015 – 30.06.2016

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Yürütücü

Elektro Eğirme Yöntemi ile Karvakrol Yüklü Nanoliflerin Üretimi ve Karakterizasyonu

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 30.06.2015 – 30.06.2016

Tamamlandı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Yürütücü

Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin İncelenmesi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.09.2013 – 15.04.2016

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Yürütücü

Biyopolymer Bazlı Nanolifli Yüzeylerin Üretimi Ve Yaş Meyvelerin Raf Ömrü Üzerinde Etkisinin Araştırılması Proje No 1139B411500347

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.03.2015 – 30.06.2015

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Projedeki Konumu Yok

Koaksiyal elektro eğirme yöntemi ile fonksiyonel bileşik yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu

Koaksiyal elektro eğirme yöntemi ile fonksiyonel bileşik yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.11.2013 – 23.01.2015

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Yürütücü

Saf Hatlardan Elde Edilen Domates Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin Isıl İşlem Sırasındaki Değişimi

Saf Hatlardan Elde Edilen Domates Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin Isıl İşlem Sırasındaki Değişimi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 17.01.2012 – 09.06.2014

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Yürütücü

Un Fabrikalarının Altın Atığı Ruşeym Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi Mersin Üniversitesi TUBITAK 2241 A

Un Fabrikalarının Altın Atığı Ruşeym Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi Mersin Üniversitesi

MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.03.2014 – 01.06.2014

Tamamlandı TÜBİTAK PROJESİ Projedeki Konumu Yok

Oil Migration from Almonds as a Function of Processing and Storage Conditions

Oil Migration from Almonds as a Function of Processing and Storage Conditions

Tamamlandı DİĞER Araştırmacı

Wine pomace based extrusion products

Wine pomace based extrusion products

Tamamlandı DİĞER Araştırmacı

Process Optimization of Enhanced Water Beverage for Kids University of California Davis

Process Optimization of Enhanced Water Beverage for Kids University of California Davis

Tamamlandı DİĞER Araştırmacı