Uluslararası kategoride proje bulunamadı!
Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı
Gıda Sanayinde Yan Ürün Olan Meyve ve Sebze Atıklarının Tahıl Bazlı Ekstrüde Gıdaların Üretiminde Kullanımı
–
Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin Incelenmesi
Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin Incelenmesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.09.2013 –
Baklagil İşleme Yan ürünlerinden Farklı teknolojik ve Kimyasal Süreçler Kullanılarak Katkı Maddeleri Geliştirilmesi
05.06.2020 – 26.10.2023 SİBEL YAĞCI, AYLİN ALTAN METE, DİDEM SUTAY KOCABAŞ, NAZLI ŞAHİN
Balık Tazeliğinin Tespitine Yönelik Nanolif Tabanlı Kolorimetrik Sensör Tasarımı
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.02.2019 – 30.06.2019 AYLİN ALTAN METE
Kitin Kıl Kristalleri ile Güçlendirilmiş Biyopolimer Bazlı Antimikrobiyal Nanoliflerin Nanobiyokompozit Yapılarının Üretimi ve Karakterizasyonu
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.11.2017 – 02.01.2019 AYLİN ALTAN METE, M Karabulut
Nişasta Esaslı Köpük Ambalaj Malzemesinin Ekstrüzyon Yöntemiyle Üretimi ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.06.2017 – 28.09.2018 AYLİN ALTAN METE, Ö Özmen
Elektroeğirme Yöntemiyle Ambalajlanmış Gıdalar için Oksijen Sensörünün Tasarlanması
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 20.06.2017 – 03.07.2018 AYLİN ALTAN METE, Meryem Yılmaz
Ekstrüzyon Prosesinin Bakla Ekstrüde Ürünlerinin Besinsel ÖzellikleriÜzerine Etkisi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 30.06.2015 – 30.06.2016
Elektro Eğirme Yöntemi ile Karvakrol Yüklü Nanoliflerin Üretimi ve Karakterizasyonu
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 30.06.2015 – 30.06.2016
Ekstrüzyon Yöntemiyle Fermente Edilmiş Baklagillerden Atıştırmalık Çerez Ürünlerinin Geliştirilmesi Fiziksel Tekstürel Fonksiyonel Duyusal Besinsel ve Yapısal Özelliklerin İncelenmesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.09.2013 – 15.04.2016
Biyopolymer Bazlı Nanolifli Yüzeylerin Üretimi Ve Yaş Meyvelerin Raf Ömrü Üzerinde Etkisinin Araştırılması Proje No 1139B411500347
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.03.2015 – 30.06.2015
Koaksiyal elektro eğirme yöntemi ile fonksiyonel bileşik yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu
Koaksiyal elektro eğirme yöntemi ile fonksiyonel bileşik yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 15.11.2013 – 23.01.2015
Saf Hatlardan Elde Edilen Domates Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin Isıl İşlem Sırasındaki Değişimi
Saf Hatlardan Elde Edilen Domates Çeşitlerinde Antioksidan Aktivitenin Isıl İşlem Sırasındaki Değişimi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 17.01.2012 – 09.06.2014
Un Fabrikalarının Altın Atığı Ruşeym Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi Mersin Üniversitesi TUBITAK 2241 A
Un Fabrikalarının Altın Atığı Ruşeym Stabilizasyonu ve Değerlendirilmesi Mersin Üniversitesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 01.03.2014 – 01.06.2014
Oil Migration from Almonds as a Function of Processing and Storage Conditions
Oil Migration from Almonds as a Function of Processing and Storage Conditions
–
Wine pomace based extrusion products
Wine pomace based extrusion products
–
Process Optimization of Enhanced Water Beverage for Kids University of California Davis
Process Optimization of Enhanced Water Beverage for Kids University of California Davis
–