Elektroeğirme yöntemiyle siyah nohut mayasının enkapsülasyonu

FERİDE OSANMAZ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Siyah nohut mayası ile fermente edilen hamurlarda ekzopolisakkarit üretiminin incelenmesi

ANIL ALPER

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2022 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Kitin kıl kristalleri ile güçlendirilmiş biyopolimer bazlı nanobiyokompozit yapıların üretimi ve karakterizasyonu

MİNE KARABULUT

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2019 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Koaksiyal elektropüskürtme yöntemi ile çörek otu yağının nanoenkapsülasyonu

ELİF ATAY

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2018 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Nişasta esaslı köpük ambalaj malzemesinin ekstrüzyon yöntemiyle üretimi ve fiziksel özelliklerinin belirlenmesi

ÖZGE ÖZMEN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2018 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Ambalajlanmış gıdalar için elektroeğirme yöntemi ile oksijen sensörü geliştirilmesi

MERYEM YILMAZ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2018 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Elektro eğirme yöntemi ile karvakrol yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu

ÖZLEM ÇAYIR

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2016 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Ekstrüzyon prosesinin bakla ekstrüde ürünlerinin besinsel özellikleri üzerine etkisi

SULTAN DAMLA BİLGİLİ

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2016 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Saf hatlardan elde edilen domates (Lycopersicum Esculentum) çeşitlerinde biyoaktif bileşenlerin belirlenmesi ve ön ısıl işlem sırasındaki değişimi

RÜVEYDE AK

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2014 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Nohut bazlı ekstrüde ürünlerin geliştirilmesi

FARUK DOĞAN

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2014 Yüksek Lisans TezMerkezi Yurt İçi

Patojen mikroorganizma tespiti için nanolif bazlı biyosensörlerin geliştirilmesi

ELİF ATAY

Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

2024 Doktora TezMerkezi Yurt İçi

Tıpta Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Sanatta Yeterlik tez danışmanlığı bulunamadı!
Diş Hekimliği Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Tıpta Yan Dal Uzmanlık tez danışmanlığı bulunamadı!
Diğer tez danışmanlığı bulunamadı!