Elektroeğirme yöntemiyle siyah nohut mayasının enkapsülasyonu
FERİDE OSANMAZ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Siyah nohut mayası ile fermente edilen hamurlarda ekzopolisakkarit üretiminin incelenmesi
ANIL ALPER
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Kitin kıl kristalleri ile güçlendirilmiş biyopolimer bazlı nanobiyokompozit yapıların üretimi ve karakterizasyonu
MİNE KARABULUT
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Koaksiyal elektropüskürtme yöntemi ile çörek otu yağının nanoenkapsülasyonu
ELİF ATAY
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Nişasta esaslı köpük ambalaj malzemesinin ekstrüzyon yöntemiyle üretimi ve fiziksel özelliklerinin belirlenmesi
ÖZGE ÖZMEN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Ambalajlanmış gıdalar için elektroeğirme yöntemi ile oksijen sensörü geliştirilmesi
MERYEM YILMAZ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Elektro eğirme yöntemi ile karvakrol yüklü nanoliflerin üretimi ve karakterizasyonu
ÖZLEM ÇAYIR
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Ekstrüzyon prosesinin bakla ekstrüde ürünlerinin besinsel özellikleri üzerine etkisi
SULTAN DAMLA BİLGİLİ
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Saf hatlardan elde edilen domates (Lycopersicum Esculentum) çeşitlerinde biyoaktif bileşenlerin belirlenmesi ve ön ısıl işlem sırasındaki değişimi
RÜVEYDE AK
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Nohut bazlı ekstrüde ürünlerin geliştirilmesi
FARUK DOĞAN
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Patojen mikroorganizma tespiti için nanolif bazlı biyosensörlerin geliştirilmesi
ELİF ATAY
Mersin Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü - Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı