Aktar ve Tüketici Beyanlarına Göre Covid-19 Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi

International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants (16.11.2021 - 18.11.2021)

Neslihan Şimşek, Yusuf Çağrı Türkseven, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı

2021 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler

4.Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (19.07.2018 - 21.07.2018)

Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakici, Serpil Yalım Kaya, Abdulcelil Çakıcı, Serpil Yalım Kaya

2018 Özet bildiri Sözlü Sunum
Kantin Çalışanlarına Göre İlköğretim Öğrencilerinin Okul Kantininden Tüketim Tercihleri: Adana ve Mersin’de Bir İnceleme

The Second International Congress on Future of Tourism Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (27.09.2018 - 29.09.2018)

Serpil Yalım Kaya, Elanur Şahin, Ayşenur Duymaz, Neslihan Şimşek

2018 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Bireylerin Rahatlamak ve İyi Hissetmek İçin Tükettikleri Gıdalar: ”Comfort Food” İçin Türkçe Terim Önerisi

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (19.07.2018 - 21.07.2018)

Serpil Yalım Kaya, Neslihan Şimşek

2018 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
”Comfort Food” Rahatlatan ya da Favori Gıdalar Üzerine Bir Derleme

Gastronomi Zirvesi (22.03.2018 - 25.03.2018)

Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya

2018 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir SuŞişeleri

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2017) (28.09.2017 - 30.09.2017)

Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ

2017 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Fonksiyonel Gıdaların Yararlı Bulunması ve Kullanım Sıklığı İlişkisi

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, (28.09.2017 - 30.09.2017)

Neslihan Şimşek, Hülya Taştan, Beril Dönmez

2017 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir, Hangi Duyguları Çağrıştırır?

2.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (14.04.2017 - 15.04.2017)

Abdulcelil Çakici, Neslihan Şimşek

2017 Tam metin bildiri Sözlü Sunum
Genişletilmiş Benlik Perspektifinden Hareketle Mutfak Tezgahından Bilim Sofrasına Geçişe Yüklenen Anlam: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri Örneği

24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024)

Ozan Güler, Remziye Ekici Çilkin, Neslihan Şimşek

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
POLONYALI TURİSTLERİN UNUTULMAZ GASTRONOMİ TURİZMİ DENEYİMLERİ

VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - )

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata

2024 Özet bildiri Sözlü Sunum Link
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması

23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023)

Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Neslihan Şimşek

2023 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi

20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019)

Neslihan Şimşek, Aykut Göktuğ Soylu, Burhan Çınar

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Diğer kategoride bildiri bulunamadı!