Aktar ve Tüketici Beyanlarına Göre Covid-19 Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi
International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants (16.11.2021 - 18.11.2021)
Neslihan Şimşek, Yusuf Çağrı Türkseven, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler
4.Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (19.07.2018 - 21.07.2018)
Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakici, Serpil Yalım Kaya, Abdulcelil Çakıcı, Serpil Yalım Kaya
Kantin Çalışanlarına Göre İlköğretim Öğrencilerinin Okul Kantininden Tüketim Tercihleri: Adana ve Mersin’de Bir İnceleme
The Second International Congress on Future of Tourism Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (27.09.2018 - 29.09.2018)
Serpil Yalım Kaya, Elanur Şahin, Ayşenur Duymaz, Neslihan Şimşek
Bireylerin Rahatlamak ve İyi Hissetmek İçin Tükettikleri Gıdalar: ”Comfort Food” İçin Türkçe Terim Önerisi
4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (19.07.2018 - 21.07.2018)
Serpil Yalım Kaya, Neslihan Şimşek
”Comfort Food” Rahatlatan ya da Favori Gıdalar Üzerine Bir Derleme
Gastronomi Zirvesi (22.03.2018 - 25.03.2018)
Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya
Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir SuŞişeleri
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2017) (28.09.2017 - 30.09.2017)
Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ
Fonksiyonel Gıdaların Yararlı Bulunması ve Kullanım Sıklığı İlişkisi
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, (28.09.2017 - 30.09.2017)
Neslihan Şimşek, Hülya Taştan, Beril Dönmez
Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir, Hangi Duyguları Çağrıştırır?
2.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (14.04.2017 - 15.04.2017)
Abdulcelil Çakici, Neslihan Şimşek
Genişletilmiş Benlik Perspektifinden Hareketle Mutfak Tezgahından Bilim Sofrasına Geçişe Yüklenen Anlam: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri Örneği
24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024)
Ozan Güler, Remziye Ekici Çilkin, Neslihan Şimşek
POLONYALI TURİSTLERİN UNUTULMAZ GASTRONOMİ TURİZMİ DENEYİMLERİ
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - )
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023)
Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Neslihan Şimşek
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019)
Neslihan Şimşek, Aykut Göktuğ Soylu, Burhan Çınar