Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Salim Okan Gündoğdu, Salim Okan Gündoğdu, Samet Ziya Akçay
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Ümit Sormaz
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel Aslan
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye’deki Bilimsel Evi Neresi? Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695
Neslihan Şimşek, Ozan Güler, Murat İsmet Haseki
Yeni Bir Dönüştürücü Turizm Trendi Olarak “Ye-Dua Et-Sev Turizmi”: Kuramsal Bir Model Önerisi
Journal of Academic Tourism Studies (JATOS), vol. Volume: 3 Issue: 2, no. Volume: 3 Issue: 2, pp. 50–65
Ozan Güler, Neslihan Şimşek
COVID-19 Pandemi Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi: Yükleme Kuramı Temelinde Bir Araştırma
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2689–2712
Neslihan Şimşek, Yusuf Çağrı Yurtseven, Yusuf Çağrı Türkseven, Abdulcelil Çakıcı, Abdulcelil Çakici
COVID-19 TEDBİRLERİ SONRASI YERLİ TURİSTLERİN TATİL TERCİHLERİ VE BEKLENTİLERİ ÜZERİNE BİR DURUM ARAŞTIRMASI
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), vol. 5, no. 3, pp. 1056–1072
Anıl Kale, Ozan Güler, Neslihan Şimşek
Causes of Household Food Waste and Motivations to Reduce Food Waste: Sample of Mersin Province
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2384–2397
Neslihan Şimşek, Kurban Ünlüönen
ALAKART RESTORAN MENÜLERİNDE BALIK YEMEĞİ TERCİHLERİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI ARAŞTIRMA: MERSİN ÖRNEĞİ
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 9, no. 4, pp. 915–936
Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 17, no. 3, pp. 496–508
Neslihan Şimşek, Aykut Göktuğ Soylu, Fügen Özkaya, Fügen Durlu Özkaya
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME
uluslararası sosyal araştırmalar dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 776–782
Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya
YEMEK YEMENİN ÖTESİ: GASTROFİZİK KAVRAMINA GENEL BAKIŞ
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 962–968
Neslihan Şimşek
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yeşil Nesil Restoranları İncelenmesi
The Journal Of Academic Social Science Studies, vol. 7, no. Number: 60, pp. 351–368
Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 59–65
Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakıcı, Abdulcelil Çakici, Serpil Yalım Kaya