Türkiye’de Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Araştırmaları Üzerine Sistematik Bir Derleme

Journal of Applied Tourism Research, vol. 6, no. 1, pp. 54–76

Ozan Güler, Fatma Nur Karaman, Aliye Serin, Neslihan Şimşek, Esra Keklikoğlu

2025 Hakemli Index Copernicus Link
Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri

Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Esat Özata

2024 Hakemli Index Copernicus Link
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel

INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Salim Okan Gündoğdu, Salim Okan Gündoğdu, Samet Ziya Akça...

2024 Hakemli SCI-Expanded Q2 Link
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Ümit Sormaz

2024 Hakemli TR DİZİN Link
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği (A Comparative Study on Fish Dish Preferences in A la Carte Restaurant Menus: The Case of Mersin)

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel Aslan

2023 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye deki Bilimsel Evi Neresi Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme (Where is the Scientific Home of Gastronomy Studies in Turkey A Study on the Disciplinary Structure Based on Research on Coffee)

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695

Neslihan Şimşek, Ozan Güler, Murat İsmet Haseki

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Yeni Bir Dönüştürücü Turizm Trendi Olarak “Ye-Dua Et-Sev Turizmi”: Kuramsal Bir Model Önerisi

Journal of Academic Tourism Studies (JATOS), vol. Volume: 3 Issue: 2, no. Volume: 3 Issue: 2, pp. 50–65

Ozan Güler, Neslihan Şimşek

2022 Hakemli CABI, GOOGLE SCHOLAR Link
COVID-19 Pandemi Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi: Yükleme Kuramı Temelinde Bir Araştırma (Medicinal and Aromatic Plant Consumption During The COVID-19 Pandemic: A Research Based On Attribution Theory)

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 10, no. 3, pp. 2689–2712

Neslihan Şimşek, Yusuf Çağrı Türkseven, Yusuf Çağrı Yurtseven, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı

2022 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
COVID-19 TEDBİRLERİ SONRASI YERLİ TURİSTLERİN TATİL TERCİHLERİ VE BEKLENTİLERİ ÜZERİNE BİR DURUM ARAŞTIRMASI (A CASE STUDY ON HOLIDAY PREFERENCES AND EXPECTATIONS OF LOCAL TOURISTS AFTER COVID-19 MEASURES)

Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, vol. 5, no. 3, pp. 1056–1072

Anıl Kale, Ozan Güler, Neslihan Şimşek

2022 Hakemli TR DİZİN Link
Causes of Household Food Waste and Motivations to Reduce Food Waste: Sample of Mersin Province

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2384–2397

Neslihan Şimşek, Kurban Ünlüönen

2021 Hakemli TR DİZİN Link
ALAKART RESTORAN MENÜLERİNDE BALIK YEMEĞİ TERCİHLERİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI ARAŞTIRMA: MERSİN ÖRNEĞİ

JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 9, no. 4, pp. 915–936

Ozan Güler, Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ, Simge Akyel

2021 Hakemli TR DİZİN Link
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 17, no. 3, pp. 496–508

Neslihan Şimşek, Aykut Göktuğ Soylu, Fügen Durlu Özkaya, Fügen Özkaya

2020 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME

uluslararası sosyal araştırmalar dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 776–782

Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya

2018 Hakemli Art Index (Art Research Database, EBSCO) Link
YEMEK YEMENİN ÖTESİ: GASTROFİZİK KAVRAMINA GENEL BAKIŞ

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 962–968

Neslihan Şimşek

2018 Hakemli EBSCO, Proguest CSA (Linguistics and Language Behavior Abstracts, Sociological Abstracts), Index Isl... Link
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yeşil Nesil Restoranları İncelenmesi

The Journal Of Academic Social Science Studies, vol. 7, no. Number: 60, pp. 351–368

Neslihan Şimşek, Gürkan Akdağ

2017 Hakemli SOBİAD (Sosyal Bilimler Atıf Dizini), MLA, Index Copernicus, ASOS,TEİ(Türk Eğitim İndeksi),ARASTIRM... 3 atıf Link
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin den Örnekler

Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 59–65

Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakici, Abdulcelil Çakıcı, Serpil Yalım Kaya

2019 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
Diğer kategoride makale bulunamadı!