SİLİFKE (MERSİN) TURİZMİ
Bölüm: SİLİFKE İLÇESİ GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ, Sayfa: 23–46
ŞİMŞEK NESLİHAN
2024
Bilimsel Kitap
978-625-393-197-1
GÜNCEL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI
Bölüm: YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİ OLARAK DİKENLİ İNCİR (OPUNTİA FİCUS İNDİCA), Sayfa: 175–192
ŞİMŞEK NESLİHAN,AKAR ŞAHİNGÖZ SEMRA
2024
Bilimsel Kitap
978-625-8080-41-4
TURİST DAVRANIŞI
Bölüm: Turist Davranışını Anlamada Göstergeler, Ölçekler ve Büyük Veri, Sayfa: 312–343
GÜLER OZAN, KALE ANIL, ŞİMŞEK NESLİHAN
2023
Bilimsel Kitap
978-605-254-830-1
Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler
Bölüm: Gastronomik Bir Akım Olarak Çiğ Beslenme (Raw Food), Sayfa: 463–486
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN, ÇAĞLAYAN GAMZE DENİZ
2023
Bilimsel Kitap
978-625-6579-43-9
Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İÇECEKLER
Bölüm: Brendi ve Konyak, Sayfa: 221–248
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN
2023
Bilimsel Kitap
978-605-254-881-3
ERDEMLİ (MERSİN) TURİZMİ
Bölüm: GASTRONOMİ TURİZMİ, Sayfa: 35–58
ŞİMŞEK NESLİHAN
2023
Bilimsel Kitap
978-625-8101-55-3
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GASTRONOMİNİN İZLERİ ARAŞTIRMALARA DAYALI KANITLAR
Bölüm: TÜRKİYE’NİN YUMUŞAK GÜCÜ: GASTRODİPLOMASİ, Sayfa: 167–196
TOKSÖZ KILIÇ DERYA, ŞİMŞEK NESLİHAN
Tatlı ve Pasta Üretimi
Bölüm: Geçmişten Günümüze Tatlı ve Pastacılığın Tarihi, Sayfa: 1–21
DEMİR ŞULE, ŞİMŞEK NESLİHAN
2022
Bilimsel Kitap
978-625-417-658-6
Tatlı ve Pasta Üretimi
Bölüm: Tatlı ve Pastacılıkta Üretimden Sunuma Dikkat Edilmesi Gereken İlkeler, Sayfa: 351–376
ŞİMŞEK NESLİHAN
2022
Bilimsel Kitap
978-625-417-658-6
Tatlı ve Pasta Üretimi
Bölüm: Tatlı ve Pastacılıkla İlgili Terimler, Sayfa: 377–410
ŞİMŞEK NESLİHAN
2022
Bilimsel Kitap
978-625-417-658-6
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI
Bölüm: Mersin Mutfağı, Sayfa: 84–99
GÜLER OZAN, ŞİMŞEK NESLİHAN
2021
Bilimsel Kitap
978-605-254-509-6
OTEL İŞLETMELERİNİN YÖNETİMİ Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları
Bölüm: Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Bölümü ve Yönetimi, Sayfa: 39–68
ŞİMŞEK NESLİHAN, SOYLU AYKUT GÖKTUĞ
2020
Ders Kitabı
9786052542989
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Bölüm: Teknoloji Kullanımı ve Otomasyon, Sayfa: 609–628
ŞİMŞEK NESLİHAN,AKDAĞ GÜRKAN
2018
Bilimsel Kitap
978-605-254-011-4