Doç. Dr. CEVAT ERCİK
- Yöksis ID 272621
- Researcher ID KEH-0339-2024
- ORCID ID 0000-0002-9768-0027
- Scopus ID
- Scholar ID t9KHXeMAAAAJ&hl
- E-posta cevatercik@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon 13949
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Sürdürülebilir Turizm
Son 5 Makale
Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414 Link 2025
Kıbrıs Mutfağında Molehiya Yemeğinin Duyusal Özellikleri: İçerik Varyasyonlarının Değerlendirilmesi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 24, no. 3, pp. 1076–1094 Link 2025
Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414 Link 2025
A Gastronomical Value For Vegan And Vegetarian Consumers: Different Magnolia Experiments
American Journal of Psychiatric Rehabilitation, vol. 28, no. 1, pp. 771–783 Link 2025
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. , pp. 421–439 2024
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414 Link 2025
Kıbrıs Mutfağında Molehiya Yemeğinin Duyusal Özellikleri: İçerik Varyasyonlarının Değerlendirilmesi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 24, no. 3, pp. 1076–1094 Link 2025
Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414 Link 2025
A Gastronomical Value For Vegan And Vegetarian Consumers: Different Magnolia Experiments
American Journal of Psychiatric Rehabilitation, vol. 28, no. 1, pp. 771–783 Link 2025
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. , pp. 421–439 2024
Son 5 Bildiri
Gastronomide Dijitalleşmenin Mutfağa Etkileri: Bir Literatür Taraması
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025) Link 2025
Gastronominin Bilimsel Evrimi: Türkiye ve Yurtdışı Çalışmalarında Metodolojik ve Tematik Farklılıklar
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025) Link 2025
TARSUS YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN DENEYİMLENMESİ VE TEKRAR ZİYARET ETME EĞİLİMLERİNİN ANALİZİ: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
11TH INTERNATIONAL ARTEMIS SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS || CONGRESS PROCEEDINGS BOOK (27.02.2025 - 28.02.2025) 2025
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024) Link 2024
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025) Link 2025
Gastronominin Bilimsel Evrimi: Türkiye ve Yurtdışı Çalışmalarında Metodolojik ve Tematik Farklılıklar
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025) Link 2025
TARSUS YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN DENEYİMLENMESİ VE TEKRAR ZİYARET ETME EĞİLİMLERİNİN ANALİZİ: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
11TH INTERNATIONAL ARTEMIS SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS || CONGRESS PROCEEDINGS BOOK (27.02.2025 - 28.02.2025) 2025
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024) Link 2024
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024