Gastronomide Dijitalleşmenin Mutfağa Etkileri: Bir Literatür Taraması

9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025)

Seda Nur Keskin, İbrahim İlhan, Cevat Ercik

2025 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Gastronominin Bilimsel Evrimi: Türkiye ve Yurtdışı Çalışmalarında Metodolojik ve Tematik Farklılıklar

9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025)

Cevat Ercik, Seda Nur Keskin

2025 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
TARSUS YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN DENEYİMLENMESİ VE TEKRAR ZİYARET ETME EĞİLİMLERİNİN ANALİZİ: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ETKİSİ

11TH INTERNATIONAL ARTEMIS SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS || CONGRESS PROCEEDINGS BOOK (27.02.2025 - 28.02.2025)

Cevat Ercik

2025 Tam metin bildiri Sözlü Sunum
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review

International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024)

Cevat Ercik, Seda Nur Keskin

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ

2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024)

Cevat Ercik

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Pastacılık Workshoplarının Kursiyer Becerileri ve Mesleki Motivasyon Üzerindeki Etkileri Effects of Pastry Workshops on Learner Skills and Professional Motivation

V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, TURİZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU 10-12 EKİM 2024 ÇEŞME "Mutfak Kültürü ve Göç" (10.10.2024 - 11.10.2024)

Cevat Ercik

2024 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Çalışanların Örgütsel Adalet ve İş Performansı Algısı Demografik Değişkenlere Göre Farklılaşır mı? Fırın ve Pastane Çalışanlari Üzerine Bir Araştırma

3rd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)

Cevat Ercik, Burçin Cevdet Çetinsöz, Ozan Güler

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
YERLİ VE İTHAL MUZUN MEYVELİ YAŞ PASTANIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ

3. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (26.09.2019 - 28.09.2019)

Serpil Yalım Kaya, Onur Can, Cevat Ercik

2019 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Agro-Turizm ve Gastronomi İlişkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı

Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (12.07.2018 - 15.07.2018)

Cevat Ercik, Adem Yetim, Gürkan Akdağ, Resul Çelik

2018 Özet bildiri Sözlü Sunum
Akdeniz Bölgesi Mağaralarının Arazi Kullanışına Göre Dağılışı

IV. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ (04.11.2021 - 07.11.2021)

Ahmet Atasoy, Cevat Ercik

2021 Tam metin bildiri Sözlü Sunum Link
Diğer kategoride bildiri bulunamadı!