Gastronomide Dijitalleşmenin Mutfağa Etkileri: Bir Literatür Taraması
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025)
Seda Nur Keskin, İbrahim İlhan, Cevat Ercik
Gastronominin Bilimsel Evrimi: Türkiye ve Yurtdışı Çalışmalarında Metodolojik ve Tematik Farklılıklar
9. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ 2025 (UGTAK) Kayseri (09.10.2025 - 11.10.2025)
Cevat Ercik, Seda Nur Keskin
TARSUS YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN DENEYİMLENMESİ VE TEKRAR ZİYARET ETME EĞİLİMLERİNİN ANALİZİ: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
11TH INTERNATIONAL ARTEMIS SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS || CONGRESS PROCEEDINGS BOOK (27.02.2025 - 28.02.2025)
Cevat Ercik
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024)
Cevat Ercik, Seda Nur Keskin
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024)
Cevat Ercik
Pastacılık Workshoplarının Kursiyer Becerileri ve Mesleki Motivasyon Üzerindeki Etkileri Effects of Pastry Workshops on Learner Skills and Professional Motivation
V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, TURİZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU 10-12 EKİM 2024 ÇEŞME "Mutfak Kültürü ve Göç" (10.10.2024 - 11.10.2024)
Cevat Ercik
Çalışanların Örgütsel Adalet ve İş Performansı Algısı Demografik Değişkenlere Göre Farklılaşır mı? Fırın ve Pastane Çalışanlari Üzerine Bir Araştırma
3rd. International Congress of Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019)
Cevat Ercik, Burçin Cevdet Çetinsöz, Ozan Güler
YERLİ VE İTHAL MUZUN MEYVELİ YAŞ PASTANIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
3. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (26.09.2019 - 28.09.2019)
Serpil Yalım Kaya, Onur Can, Cevat Ercik
Agro-Turizm ve Gastronomi İlişkisi: Yenilikçi Bir Turizm Yaklaşımı
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (12.07.2018 - 15.07.2018)
Cevat Ercik, Adem Yetim, Gürkan Akdağ, Resul Çelik
Akdeniz Bölgesi Mağaralarının Arazi Kullanışına Göre Dağılışı
IV. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ (04.11.2021 - 07.11.2021)
Ahmet Atasoy, Cevat Ercik