Pasta ve Barista Sosyal Girişim Akademisi
Geçim Kaynağı Tesisleri adı altında sektörün ihtiyaç duyduğu özellikle pasta ve barista alanında kalifiye personel yetiştirmek.
04.04.2024 – CEVAT ERCİK, Mesut UZMAN
MERSİN İLİNE AİT YEREL GIDALARIN VE REÇETELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İLE MARKA DEĞERLERİNİN OLUŞTURULMASI, BAP, Proje No: 2020-1-AP5-3994, 44000 TL, Yürütücü,
MERSİN İLİNE AİT YEREL GIDALARIN VE REÇETELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
22.05.2020 – 30.10.2023 CEVAT ERCİK, GÜLSER YAVUZ, KEMAL ENES
Erdemli Glamping
Turizm
15.02.2022 – 30.06.2023 Mesut UZMAN, KEREM KARDAŞ, CEVAT ERCİK
Hedef: Turizmde İstihdam
Mersin ilçelerinde yaşayan dezavantajlı konumda bulunan 18-29 yaş arası işsiz gençlere yönelik olarak tasarlanmıştır. Servis hizmetleri (garson/komi yetiştirme) ve aşçılık kursu olmak üzere iki ayrı mesleki eğitim programından oluşan proje ile işgücü piyasası dışında kalan, mesleki eğitime sahip olmayan yüz işsiz gencin mesleki yeterliliklerinin geliştirilip işgücü piyasasına kazandırılması, yoksulluğun azaltılarak yaşam kalitesinin artırılması ve sektörün artan nitelikli ara eleman eksiğinin giderilmesi hedeflenmektedir.
14.11.2017 – 14.08.2018 CEVAT ERCİK, KEMAL ENES, Mesut UZMAN