Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414
Cevat Ercik
A Gastronomical Value For Vegan And Vegetarian Consumers: Different Magnolia Experiments
American Journal of Psychiatric Rehabilitation, vol. 28, no. 1, pp. 771–783
Gizem Özgürel, Emrah Örgün, Aydın Ünal, Emre Çilesiz, Cevat Ercik
Kıbrıs Mutfağında Molehiya Yemeğinin Duyusal Özellikleri: İçerik Varyasyonlarının Değerlendirilmesi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 24, no. 3, pp. 1076–1094
Ercik Cevat
The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, vol. 9, no. 3, pp. 301–315
Cevat Ercik, Ömer Çoban
Reflections of digital technologies on human resources management in the tourism sector
WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES, vol. 16, no. 5, pp. 646–663
Cevat Ercik, Kerem Kardaş
The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province
Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33
Yunus Doğan, Cevat Ercik, Akın Akpur
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: MERSİN ÖRNEĞİ
Review of Tourism Administration Journal, vol. 5, no. 1, pp. 1–15
Cevat Ercik
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 2, pp. 368–384
Cevat Ercik
Farklı Peynir Kombinasyonlarının San Sebastian Cheesecakein Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Analiz Çalışması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, vol. 14, no. 4, pp. 1880–1900
Cevat Ercik
UTILIZATION OF REGIONAL PRODUCTS IN PATISSERIES AND THE ROLE OF CHEFS: THE CASE OF MERSIN
International Journal Of Tourism And Destination Studies (IJOTADS), vol. 3, no. 2, pp. 93–104
Cevat Ercik
Krema Çeşitlerinin Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Değerlendirme Çalışması
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 12, no. 1, pp. 42–59
Cevat Ercik
THE IMPACT OF USING DIFFERENT YEAST SPECIES IN BREAD PRODUCTION ON CONSUMER PREFERENCES: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TASTE
İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 76–93
Cevat Ercik
Determination of Taste Profile in Third Wave Coffee Brewing Methods Using Sensory Analysis
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 421–439
Cevat Ercik, Sedanur Keskin
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Mersin Mutfağına Özgü Yöresel Tatlıların Standart Reçetelerinin ve Kabul Edilebilirliğinin Belirlenmesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 13, no. İhtisaslaşma, pp. 42–61
Cevat Ercik, Gülser Yavuz, Kemal Enes
Exploring the Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear of Contracting Coronavirus and Their Holiday Purchase Intention
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 11, no. 1, pp. 115–127
Yunus Doğan, Cevat Ercik
Tüketici tercihlerinde Renk ve Görselliğin Lezzet ve Genel Kabul Edilebilirlik Üzerindeki Etkisi: El Yapımı Çikolata Örneği
Journal of Tourism & Gastronomy Studies, vol. 11, no. 3, pp. 2618–2638
Cevat Ercik, İbrahim İlhan, Sedanur Keskin
Evaluation of Local People's Perceptions of the Tourism Activities Development regarding Destination Management
Rosa dos-Ventos Tourismo a Hospitalidade, vol. 15, no. 2, pp. 309–331
Cevat Ercik, Okan Türk, Yunus Doğan
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 10, no. 2, pp. 537–554
Cevat Ercik, Nilüfer Şahin Perçin
THE RELATIONSHIP BETWEEN THE FEAR OF CONTRACTING CORONAVIRUS AND THE HOLIDAY PURCHASE INTENTION OF EMPLOYEES WORKING IN PUBLIC INSTITUTIONS
ANAIS BRASILEIROS DE ESTUDOS TURISTICOS-ABET, vol. 12, no. 1, pp. 1–10
Yunus Doğan, Sevgi Balıkçıoğlu Dedeoğlu, Lütfi Buyruk, Cevat Ercik
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 23, no. 2, pp. 249–263
Kemal Enes, Gülser Yavuz, Cevat Ercik
GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYONU’NUN TURİZM POTANSİYELİ
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, vol. 1, no. 51, pp. 151–177
Ahmet Atasoy, Cevat Ercik
Örgütsel Adaletin İş Performansı Üzerine Etkisi: Fırın Çalışanları Üzerine Bir Araştırma (The Effect of Organizational Justice on Job Performance: Research on Bakery Employees)
İŞLETME ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, vol. 13, no. 1, pp. 535–548
Cevat Ercik, Burçin Cevdet Çetinsöz
HASSA (HATAY) DİPSİZ MAĞARA (OLUŞUMU, HABİTATI VE TOPLAYICILIK YÖNÜYLE)·DIPSIZ CAVE IN HASSA (HATAY) (IN TERMS OF FORMATION, HABITAT AND GATHERING)
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, vol. 13, no. 75, pp. 192–201
Ahmet Atasoy, Cevat Ercik, Kerem Kardaş
Ulusal kategoride makale bulunamadı!
Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414
Cevat Ercik
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. , pp. 421–439
Cevat Ercik, Seda Nur Keskin