Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414

Cevat Ercik

2025 Hakemli TR DİZİN Link
A Gastronomical Value For Vegan And Vegetarian Consumers: Different Magnolia Experiments

American Journal of Psychiatric Rehabilitation, vol. 28, no. 1, pp. 771–783

Gizem Özgürel, Emrah Örgün, Aydın Ünal, Emre Çilesiz, Cevat Ercik

2025 Hakemli ESCI: Emerging Sources Citation Index Link
Kıbrıs Mutfağında Molehiya Yemeğinin Duyusal Özellikleri: İçerik Varyasyonlarının Değerlendirilmesi

Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 24, no. 3, pp. 1076–1094

Ercik Cevat

2025 Hakemli TR DİZİN Link
The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes

Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, vol. 9, no. 3, pp. 301–315

Cevat Ercik, Ömer Çoban

2024 Hakemli TR DİZİN Link
Reflections of digital technologies on human resources management in the tourism sector

WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES, vol. 16, no. 5, pp. 646–663

Cevat Ercik, Kerem Kardaş

2024 Hakemli Scopus Link
The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province

Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33

Yunus Doğan, Cevat Ercik, Akın Akpur

2024 Hakemli ULUSAL DERGİ Link
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: MERSİN ÖRNEĞİ

Review of Tourism Administration Journal, vol. 5, no. 1, pp. 1–15

Cevat Ercik

2024 Hakemli diğer indeksler Link
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 2, pp. 368–384

Cevat Ercik

2024 Hakemli TR DİZİN Link
Farklı Peynir Kombinasyonlarının San Sebastian Cheesecakein Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Analiz Çalışması

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, vol. 14, no. 4, pp. 1880–1900

Cevat Ercik

2024 Hakemli TR DİZİN Link
UTILIZATION OF REGIONAL PRODUCTS IN PATISSERIES AND THE ROLE OF CHEFS: THE CASE OF MERSIN

International Journal Of Tourism And Destination Studies (IJOTADS), vol. 3, no. 2, pp. 93–104

Cevat Ercik

2024 Hakemli Eurasian Scientific Journal Index Link
Krema Çeşitlerinin Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Değerlendirme Çalışması

JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, vol. 12, no. 1, pp. 42–59

Cevat Ercik

2024 Hakemli TR DİZİN Link
THE IMPACT OF USING DIFFERENT YEAST SPECIES IN BREAD PRODUCTION ON CONSUMER PREFERENCES: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TASTE

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 12, no. 1, pp. 76–93

Cevat Ercik

2024 Hakemli TR DİZİN Link
Determination of Taste Profile in Third Wave Coffee Brewing Methods Using Sensory Analysis

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 421–439

Cevat Ercik, Sedanur Keskin

2024 Hakemli TR DİZİN
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Mersin Mutfağına Özgü Yöresel Tatlıların Standart Reçetelerinin ve Kabul Edilebilirliğinin Belirlenmesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, vol. 13, no. İhtisaslaşma, pp. 42–61

Cevat Ercik, Gülser Yavuz, Kemal Enes

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Exploring the Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear of Contracting Coronavirus and Their Holiday Purchase Intention

Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 11, no. 1, pp. 115–127

Yunus Doğan, Cevat Ercik

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Tüketici tercihlerinde Renk ve Görselliğin Lezzet ve Genel Kabul Edilebilirlik Üzerindeki Etkisi: El Yapımı Çikolata Örneği

Journal of Tourism & Gastronomy Studies, vol. 11, no. 3, pp. 2618–2638

Cevat Ercik, İbrahim İlhan, Sedanur Keskin

2023 Hakemli TR DİZİN Link
Evaluation of Local People's Perceptions of the Tourism Activities Development regarding Destination Management

Rosa dos-Ventos Tourismo a Hospitalidade, vol. 15, no. 2, pp. 309–331

Cevat Ercik, Okan Türk, Yunus Doğan

2023 Hakemli ESCI: Emerging Sources Citation Index Link
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma

Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 10, no. 2, pp. 537–554

Cevat Ercik, Nilüfer Şahin Perçin

2022 Hakemli TR DİZİN Link
THE RELATIONSHIP BETWEEN THE FEAR OF CONTRACTING CORONAVIRUS AND THE HOLIDAY PURCHASE INTENTION OF EMPLOYEES WORKING IN PUBLIC INSTITUTIONS

ANAIS BRASILEIROS DE ESTUDOS TURISTICOS-ABET, vol. 12, no. 1, pp. 1–10

Yunus Doğan, Sevgi Balıkçıoğlu Dedeoğlu, Lütfi Buyruk, Cevat Ercik

2022 Hakemli ESCI: Emerging Sources Citation Index Link
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 23, no. 2, pp. 249–263

Kemal Enes, Gülser Yavuz, Cevat Ercik

2022 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYONU’NUN TURİZM POTANSİYELİ

Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, vol. 1, no. 51, pp. 151–177

Ahmet Atasoy, Cevat Ercik

2021 Hakemli uluslararası Link
Örgütsel Adaletin İş Performansı Üzerine Etkisi: Fırın Çalışanları Üzerine Bir Araştırma (The Effect of Organizational Justice on Job Performance: Research on Bakery Employees)

İŞLETME ARAŞTIRMALARI DERGİSİ, vol. 13, no. 1, pp. 535–548

Cevat Ercik, Burçin Cevdet Çetinsöz

2021 Hakemli TR DİZİN Link
HASSA (HATAY) DİPSİZ MAĞARA (OLUŞUMU, HABİTATI VE TOPLAYICILIK YÖNÜYLE)·DIPSIZ CAVE IN HASSA (HATAY) (IN TERMS OF FORMATION, HABITAT AND GATHERING)

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, vol. 13, no. 75, pp. 192–201

Ahmet Atasoy, Cevat Ercik, Kerem Kardaş

2020 Hakemli Index Copernicus
Ulusal kategoride makale bulunamadı!
Examination of the Components of Cultural Intelligence in Gastronomy Students: The Case of Mersin University

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. , no. , pp. 1394–1414

Cevat Ercik

2025 Link
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. , no. , pp. 421–439

Cevat Ercik, Seda Nur Keskin

2024