Öğr. Gör. Dr. CEVAT ERCİK
- Yöksis ID 272621
- Researcher ID
- ORCID ID 0000-0002-9768-0027
- Scopus ID
- Scholar ID t9KHXeMAAAAJ&hl
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Turizm
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm
Son 5 Makale
Reflections of digital technologies on human resources management in the tourism sector
WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES, vol. 16, no. 5, pp. 646–663 Link 2024
The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province
Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33 2024
THE IMPACT OF USING DIFFERENT YEAST SPECIES IN BREAD PRODUCTION ON CONSUMER PREFERENCES: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TASTE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, vol. 12, no. 1, pp. 76–93 Link 2024
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 2, pp. 368–384 Link 2024
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 421–439 Link 2024
WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES, vol. 16, no. 5, pp. 646–663 Link 2024
The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province
Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33 2024
THE IMPACT OF USING DIFFERENT YEAST SPECIES IN BREAD PRODUCTION ON CONSUMER PREFERENCES: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TASTE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, vol. 12, no. 1, pp. 76–93 Link 2024
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 2, pp. 368–384 Link 2024
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 421–439 Link 2024
Son 5 Bildiri
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024) Link 2024
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024
Akdeniz Bölgesi Mağaralarının Arazi Kullanışına Göre Dağılışı
IV. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ (04.11.2021 - 07.11.2021) Link 2021
YERLİ VE İTHAL MUZUN MEYVELİ YAŞ PASTANIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
3. Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019
Çalışanların Örgütsel Adalet ve İş Performansı Algısı Demografik Değişkenlere Göre Farklılaşır mı? Fırın ve Pastane Çalışanlari Üzerine Bir Araştırma
The Third InternationalCongress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024) Link 2024
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024
Akdeniz Bölgesi Mağaralarının Arazi Kullanışına Göre Dağılışı
IV. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ (04.11.2021 - 07.11.2021) Link 2021
YERLİ VE İTHAL MUZUN MEYVELİ YAŞ PASTANIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
3. Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019
Çalışanların Örgütsel Adalet ve İş Performansı Algısı Demografik Değişkenlere Göre Farklılaşır mı? Fırın ve Pastane Çalışanlari Üzerine Bir Araştırma
The Third InternationalCongress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (26.09.2019 - 28.09.2019) Link 2019