User profile picture

Öğr. Gör. Dr. CEVAT ERCİK



  • Yöksis ID 272621
  • Researcher ID
  • ORCID ID 0000-0002-9768-0027
  • Scopus ID
  • Scholar ID t9KHXeMAAAAJ&hl
  • E-posta cevatercik@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 13949

Birim

TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi, Turizm İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm

21

MAKALE

Detay

8

BİLDİRİ

Detay

5

PROJE

Detay

0

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

The Future Role of Edible Insects: A Study on Perception and Acceptance among Chefs in Mersin Province
Tourist Destination, vol. 2, no. 1, pp. 25–33 Link 2024
The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, vol. 3, no. 9, pp. 301–315 Link 2024
Farklı Peynir Kombinasyonlarının San Sebastian Cheesecakein Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkisi: Bir Duyusal Analiz Çalışması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, vol. 14, no. 4, pp. 1880–1900 Link 2024
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: MERSİN ÖRNEĞİ
Review of Tourism Administration Journal, vol. 5, no. 1, pp. 1–15 Link 2024
Determination of Taste Profile in Third Wave Coffee Brewing Methods Using Sensory Analysis
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 25, no. 2, pp. 421–439 2024

Son 5 Bildiri

TARSUS YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN DENEYİMLENMESİ VE TEKRAR ZİYARET ETME EĞİLİMLERİNİN ANALİZİ: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ETKİSİ
11TH INTERNATIONAL ARTEMIS SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS || CONGRESS PROCEEDINGS BOOK (28.02.2025 - ) 2025
The Role and Effects of Gastronomy Tourism: A Literature Review
International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies held on July 04-06, 2024 / Kyrenia (06.07.2024 - 06.07.2024) Link 2024
GASTRONOMİDE YENİLEBİLİR ÇİÇEKLERİN SANATSAL KULLANIMI: MERSİN ÖRNEĞİ
2. BİLSEL INTERNATIONAL TURABDİN SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS (04.05.2024 - 05.05.2024) Link 2024
Pastacılık Workshoplarının Kursiyer Becerileri ve Mesleki Motivasyon Üzerindeki Etkileri Effects of Pastry Workshops on Learner Skills and Professional Motivation
V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, TURİZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU 10-12 EKİM 2024 ÇEŞME "Mutfak Kültürü ve Göç" (10.10.2024 - ) Link 2024
Akdeniz Bölgesi Mağaralarının Arazi Kullanışına Göre Dağılışı
IV. ULUSAL TURİST REHBERLİĞİ KONGRESİ (04.11.2021 - 07.11.2021) Link 2021