User profile picture

Doktor Öğretim Üyesi GÜLSER YAVUZ



  • Yöksis ID 123301
  • Researcher ID
  • ORCID ID 0000-0001-9740-9045
  • Scopus ID 57878519100
  • Scholar ID fOxydNcAAAAJ

Birim

TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

15

MAKALE

Detay

16

BİLDİRİ

Detay

1

PROJE

Detay

5

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, vol. 13, no. İhtisaslaşma, pp. 42–61 Link 2023
Gastronomide Andragoji ve Andragojik Perspektifte Mutfak Uygulama Eğitimleri Üzerine Mersin İlinde Bir Alan Araştırması
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 18–33 Link 2023
Esnaf Lokantacılığı ve Van İlinde Esnaf Lokantaları Üzerine Bir Araştırma
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 6, no. 2, pp. 196–224 Link 2023
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Art-e Sanat Dergisi, vol. 16, no. 31, pp. 538–559 Link 2023
Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 20, no. 3, pp. 368–388 Link 2023

Son 5 Bildiri

COVİD 19 Pandemi Döneminde Yerli Turistlerin Kış Tatili Deneyimi: Erciyes Kayak Merkezi’nde Bir Araştırma
22. Ulusal Turizm Kongresi (27.10.2022 - 29.10.2022) 2022
Gastronomi Temalı Festivaller ve Alaçatı Ot Festivali’nde Stant Açan Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma
VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (19.04.2019 - 20.04.2019) 2019
Eğitimde Sosyal Medya Kullanımı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
3. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (Futourism 2019) (26.09.2019 - 28.09.2019) 2019
Lisans Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimleri: Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Örneği
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (20.04.2018 - 21.04.2018) Link 2018
Kent, Fuar ve Gastronomi: Mersin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda Bir Araştırma
Uluslararası Erdemli Sempozyumu (19.04.2018 - 21.04.2018) 2018