
Arş. Gör. NESLİHAN ŞİMŞEK
- Yöksis ID 248509
- Researcher ID R-8749-2017
- ORCID ID 0000-0002-3492-3757
- Scopus ID 58812419800
- Scholar ID ZMXQiJ4AAAAJ
- E-posta neslihansimsek@mersin.edu.tr
- Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 17621
Birim
TURİZM FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÜAK Temel Alan Bilgisi
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm
Son 5 Makale
Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260 Link 2024
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88 Link 2024
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733 Link 2023
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye’deki Bilimsel Evi Neresi? Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695 Link 2023
Journal of Travel and Tourism Research, vol. 25, no. 25, pp. 237–260 Link 2024
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, vol. 21, no. 1, pp. 68–88 Link 2024
Understanding consumers' emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, vol. 35, no. 100688, pp. 100868–10 Link 2024
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 9, no. 4, pp. 2713–2733 Link 2023
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye’deki Bilimsel Evi Neresi? Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 11, no. 2, pp. 1676–1695 Link 2023
Son 5 Bildiri
Genişletilmiş Benlik Perspektifinden Hareketle Mutfak Tezgahından Bilim Sofrasına Geçişe Yüklenen Anlam: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Öğrencileri Örneği
24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024) Link 2024
POLONYALI TURİSTLERİN UNUTULMAZ GASTRONOMİ TURİZMİ DENEYİMLERİ
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) Link 2024
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023
Aktar ve Tüketici Beyanlarına Göre Covid-19 Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi
International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants (16.11.2021 - 18.11.2021) Link 2021
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019
24. Ulusal Turizm Kongresİ (19.09.2024 - 21.09.2024) Link 2024
POLONYALI TURİSTLERİN UNUTULMAZ GASTRONOMİ TURİZMİ DENEYİMLERİ
VIII. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (17.10.2024 - ) Link 2024
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi" (13.10.2023 - 15.10.2023) Link 2023
Aktar ve Tüketici Beyanlarına Göre Covid-19 Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi
International Anatolian Congress on Medicinal and Aromatic Plants (16.11.2021 - 18.11.2021) Link 2021
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
20. Ulusal Turizm Kongresi (16.10.2019 - 19.10.2019) Link 2019