Physical, textural, and sensory evaluation of cakes with carob molasses pulp
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 2, no. 2, pp. 159–168
Yüksel Özdemir, Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan
Enhancement of semolina pasta with carob molasses pulp
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, vol. 42, no. 2, pp. 109–117
Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan, Özlem İstanbullu Paksoy
Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarında Yemek Yeme İştahı ve Yemek Sonrası Suçluluk Hissi: Trabzon’da Bir Araştırma
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 68–77
Serpil Yalım Kaya, Esra Şahin
Preference for Turkish ethnic foods in the USA
Journal of Ethnic Foods, vol. 10, no. 3, pp. 1–6
Elanur Şahin, Serpil Yalım Kaya
Optimization of Sugar Extraction From Carob Pods
CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY, vol. 5, no. 5, pp. 1573–1587
Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir
Resmi Verilere Göre Türkiye’de Taklit ve Tağşiş Yapılan Yiyecek ve İçecekler
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 3108–3128
Serpil Yalım Kaya, Fatma Yayla
Kızılcık Meyvesi ve Kullanılma Potansiyeli
DÜSTAD Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 59–65
Serpil Yalım Kaya, Deniz Canlı
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME
uluslararası sosyal araştırmalar dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 776–782
Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya
TOPLU YEMEK (HAZIR YEMEK) SEKTÖRÜNDEYAŞANAN PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. , pp. 553–581
Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan
Sarı Kantaron Bitkisinin Mutfakta Kullanılma Potansiyeli
DÜSTAD Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi, vol. 1, no. 2, pp. 50–55
Serpil Yalım Kaya, Onur Can
TESCİLDEN UYGULAMAYA COĞRAFİ İŞARETLER:ADANA KEBABI ÜZERİNE BİR İNCELEME
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. , pp. 188–199
Serpil Yalım Kaya, Elanur Şahin
YİYECEK METAFORLARI ÜZERİNE BİR LİTERATÜR İNCELEMESİ
uluslararası sosyal araştırmalar degisi, vol. 11, no. 59, pp. 1105–1113
Elanur Şahin, Serpil Yalım Kaya
Effect of preparation porocedures on ascorbic acid retention in pickled hot pepper
Journal of Food Science and Nutrition, vol. 2, no. 12, pp. 58–68
Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir, Hacı İbrahim Ekiz
Naringin in Turkish orange juices and its reduction by naringinase
Journal of Food and Drug Analysis, vol. 12, no. 3, pp. 273–276
Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir, Hacı İbrahim Ekiz
Effects of Preparation Procedures On Ascorbic Acid Retention In Pickled Hot Peppers
International Journal of Food Sciences and Nutrition, vol. 54, no. 4, pp. 291–296
Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 59–65
Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakıcı, Abdulcelil Çakici, Serpil Yalım Kaya
KEÇİBOYNUZU MEYVESİNDEN SUDA ÇÖZÜNÜR KURU MADDE ÖZÜTLENMESİ ÜZERİNE MEYVENİN SU TUTMA KAPASİTESİ İLE ÖZÜTLEME KOŞULLARININ ETKİSİ
GIDA, vol. 40, no. 6, pp. 327–334
Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir