Physical, textural, and sensory evaluation of cakes with carob molasses pulp

Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy, vol. 2, no. 2, pp. 159–168

Yüksel Özdemir, Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan

2024 Hakemli İlgili alanda önde gelen ülkelerin hakemli bilimsel/mesleki dergilerinde yayımlanmış tam makale Link
Enhancement of semolina pasta with carob molasses pulp

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, vol. 42, no. 2, pp. 109–117

Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan, Özlem İstanbullu Paksoy

2024 Hakemli SCI-Expanded Q3 Link
Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarında Yemek Yeme İştahı ve Yemek Sonrası Suçluluk Hissi: Trabzon’da Bir Araştırma

Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. , pp. 68–77

Serpil Yalım Kaya, Esra Şahin

2023 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
Preference for Turkish ethnic foods in the USA

Journal of Ethnic Foods, vol. 10, no. 3, pp. 1–6

Elanur Şahin, Serpil Yalım Kaya

2023 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
Optimization of Sugar Extraction From Carob Pods

CHEMISTRY AFRICA-A JOURNAL OF THE TUNISIAN CHEMICAL SOCIETY, vol. 5, no. 5, pp. 1573–1587

Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir

2022 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
Resmi Verilere Göre Türkiye’de Taklit ve Tağşiş Yapılan Yiyecek ve İçecekler

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol. 8, no. 4, pp. 3108–3128

Serpil Yalım Kaya, Fatma Yayla

2020 Hakemli TR DİZİN 4 atıf Link
Kızılcık Meyvesi ve Kullanılma Potansiyeli

DÜSTAD Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi, vol. 2, no. 2, pp. 59–65

Serpil Yalım Kaya, Deniz Canlı

2019 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME

uluslararası sosyal araştırmalar dergisi, vol. 11, no. 58, pp. 776–782

Neslihan Şimşek, Serpil Yalım Kaya

2018 Hakemli Art Index (Art Research Database, EBSCO) Link
TOPLU YEMEK (HAZIR YEMEK) SEKTÖRÜNDEYAŞANAN PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. , pp. 553–581

Serpil Yalım Kaya, Sevcan İlhan

2018 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz)
Sarı Kantaron Bitkisinin Mutfakta Kullanılma Potansiyeli

DÜSTAD Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi, vol. 1, no. 2, pp. 50–55

Serpil Yalım Kaya, Onur Can

2018 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
TESCİLDEN UYGULAMAYA COĞRAFİ İŞARETLER:ADANA KEBABI ÜZERİNE BİR İNCELEME

Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. , pp. 188–199

Serpil Yalım Kaya, Elanur Şahin

2018 Hakemli Alan endeksleri kapsamındaki dergilerde yayımlanmış tam makale (Endeksi belirtiniz) Link
YİYECEK METAFORLARI ÜZERİNE BİR LİTERATÜR İNCELEMESİ

uluslararası sosyal araştırmalar degisi, vol. 11, no. 59, pp. 1105–1113

Elanur Şahin, Serpil Yalım Kaya

2018 Hakemli Art Index (Art Research Database, EBSCO) Link
Effect of preparation porocedures on ascorbic acid retention in pickled hot pepper

Journal of Food Science and Nutrition, vol. 2, no. 12, pp. 58–68

Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir, Hacı İbrahim Ekiz

2004 Hakemli SCI-Expanded
Naringin in Turkish orange juices and its reduction by naringinase

Journal of Food and Drug Analysis, vol. 12, no. 3, pp. 273–276

Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir, Hacı İbrahim Ekiz

2004 Hakemli SCI-Expanded
Effects of Preparation Procedures On Ascorbic Acid Retention In Pickled Hot Peppers

International Journal of Food Sciences and Nutrition, vol. 54, no. 4, pp. 291–296

Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir

2003 Hakemli SCI-Expanded 10 atıf Link
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 59–65

Neslihan Şimşek, Abdulcelil Çakıcı, Abdulcelil Çakici, Serpil Yalım Kaya

2019 Hakemli TR DİZİN 1 atıf Link
KEÇİBOYNUZU MEYVESİNDEN SUDA ÇÖZÜNÜR KURU MADDE ÖZÜTLENMESİ ÜZERİNE MEYVENİN SU TUTMA KAPASİTESİ İLE ÖZÜTLEME KOŞULLARININ ETKİSİ

GIDA, vol. 40, no. 6, pp. 327–334

Serpil Yalım Kaya, Yüksel Özdemir

2015 Hakemli TR DİZİN Link
Diğer kategoride makale bulunamadı!